Procter & Gamble household Nieuw Rosie Linux Home Automation System

Nieuw Rosie Linux Home Automation System

Savant Systems werken aan “Rosie” hun nieuwe thuisbesturingssysteem. Het modulaire pakket omvat complete home automatiseringscontrole en mediaservermogelijkheden, compleet met touchscreen -interface en inovatief externe controle -ontwerp.

“Een kijkje van het scherm op het scherm, afstandsbediening en plasma en je weet dat je een kijkje neemt naar een duidelijk product. Ze zijn enkele van de meest verschillende ontwerpen die ik heb gezien. Het hele systeem is zeker als een kunstwerk. Geen wonder dat de Alpha- en Beta -productreleases Davinci (Control Products and Touchpanels) en Beethoven (muziekserver en media -inhoud) worden genoemd.

Het ontwerp van de 2,4 GHz -afstandsbediening is niet afgerond, maar het is rond, ongeveer de grootte van een honkbal gesneden in de helft. Op iPod-achtige manier slepen gebruikers hun duim rond het gezicht van de afstandsbediening om het pictogram op het scherm te verplaatsen met ook op het gezicht. Een oplaadkraam is in de maak, maar het beste is nu twee AAA -batterijen vereist.

De interface op het scherm ziet eruit als iets van een Hollywood-studio, met grote pictogrammen die op het display drijven in een 3D-cirkelvormig patroon. De drijvende pictogrammen kunnen semi-transparant en gemanipuleerd zijn, terwijl de huiseigenaar ook live programmeren ziet. De afstandsbedieningen zijn volledig programmeerbaar. ”

Lees de recensie op CE Pro

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *