Procter & Gamble Uncategorized Opvallende ambachtslieden

Opvallende ambachtslieden

Toronto’s One of a Kind Show is in volle gang in het Direct Energy Center. Het is pas tot zondag 5 december, dus zorg ervoor dat je naartoe gaat voordat de ambachtslieden beginnen in te pakken.

Ik was in het weekend door de gangpaden te bladeren en kwam een ​​aantal schatten tegen. Als je probeert ideeëncadeau -ideeën te vinden, zoek dan niet verder.

Deze stukken van Ceramik B van Montreal vielen op voor hun eenvoud. Inspecteer deze organisch gevormde zout en peperschudders.

Porscelaines Bousquet had prachtige witte vazen ​​en servies. De bovenstaande porseleinen kegels zouden het beste zijn voor vakantie -entertainment.

De Saltbox Shoppe, gebaseerd op Kincardine, ON, redt vintage deurknoppen voor deze jashaken – sluw! Ik kan de saffierblauwe knoppen fotograferen in een cottage -ingang.

Dit fineer -geschenk identificeert van Flakes Paperie zijn een originele draai aan dunne papieren. Gebruik potlood om mee te stellen om ervoor te zorgen dat ze kunnen worden hergebruikt. Hun handgemaakte kerstkaarten waren ook prachtig.

Heather Shaw, eigenaar van Toronto’s Pi’lo, heeft ons verkend met haar huis voor op internet -tv, en ik heb haar ingehaald in de unieke show om haar meest huidige ambachten te doorzoeken. Deze vintage ogende stikpakketten (linksboven) zijn een fantastisch concept voor degenen die van functionele geschenken houden. Evenals hoe schattig precies haar witte verenbollen (rechtsboven) op een eenvoudige kerstboom met witte lichten zouden zijn?

Jenna, afkomstig van Hamilton, ON, verhoogde Jenna met haar eigen tekeningen met schermprints textiel. Haar stijlen worden beïnvloed door het dagelijks leven, zoals geïllustreerd met dit grillige fietskussen.

Sandy Middleton, van Tansy & Co., integreerde haar achtergrond in fotografie met haar enthousiasme voor huisdecoratie. Ze gebruikt haar eigen originele foto’s voor deze handgemaakte gedrukte lampenkappen en hergebruikte raamframes.

De materiële lichtboxen van Christie Greyerbiehl zouden een beste cadeau zijn voor mensen op je vermelding met beetje. Hun zachte gloed en leuke tekeningen zijn zoveel veel fascinerend dan nachtlampjes aansluiten.

Ik ben hier nog niet liever, maar ik kon niet voldoende van alle charmante babycabines krijgen. Montreal-gebaseerde poidspluim maakt gebruik van 100% natuurlijk, biologisch katoen voor hun kleding en beddengoed, evenals alle producten zijn met de hand vervaardigd in Quebec. Deze onesies waren zachter dan een baby-weet-wat.

Tulip+I hand-afdrukken leuke Italiaanse zinnen op dekens, slabbetjes en kussens met op water gebaseerde inkten. Ik wil graag een “latte + biscotti” -bib voor mezelf, alstublieft.

Dus ga naar de tentoonstellingslocatie en zie de show zelf! (Het zal ook in Vancouver zijn van 9-12 december.) Geschenkconcepten in overvloed!

Fotocredits: Gwen McAuley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *