Procter & Gamble household Kickstarter: Step Solar Powered Motorized Blind & Shade Controller

Kickstarter: Step Solar Powered Motorized Blind & Shade Controller

We zijn terug van de vakantie -geschopt en vernieuwd en bereid om te slingeren naar een geautomatiseerde herfst (uitkijkend uit het raam op het VK ‘zomer moeilijk voor te stellen).

Dus hier is een fascinerende nieuwe Kickstarter voor je inzage. De Step Team belooft een eenvoudig in vorm $ 29 Bluetooth beheerde motor voor uw bestaande indoor jaloezieën en tinten …

Iedereen kan snel net zo snel een stap opzetten zonder de vereiste van ambachtsman of elektricien. De behuizing is vastgemaakt met behulp van muurbeugel of dubbele zijtape. We wilden dat de stap zo eenvoudig mogelijk is om uit de doos op te zetten, dus hebben we een stap op gemeenschappelijke batterijen (4 x AAA) als standaard gemaakt en door ons opgenomen zonnepaneel te gebruiken in combinatie met oplaadbare batterijen die de stap zal uiteindelijk worden zelfvoorzienend. Verplaatsing kan ook worden geïnstalleerd met langdurige kracht door een USB-poortvoeding te gebruiken met een micro-USB-koord (niet inbegrepen).

Voor veel meer informatie over verhuizing of om de taak te ondersteunen, inspecteer de onderstaande links.

teptron.com: kickstarter.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *