Procter & Gamble household U bent aangenomen: Wise House Lagere is hier dankzij Cedia

U bent aangenomen: Wise House Lagere is hier dankzij Cedia

Een groep van 10 Cedia -leden heeft een groep ontwikkeld om een ​​Wise House Technician Apprenticeship -standaard te produceren. Het wordt echt gehoopt dat dit zal helpen om het huidige tekort aan gekwalificeerde ingenieurs die de Wise House Innovation -industrie binnenkomen te verlichten.

Cedia® is verheugd om te onthullen dat het Department for Business, Advancement & Skills (BIS) de vooruitgang heeft geautoriseerd van een Wise House Technician Apprenticeship Standard. Deze basis is ingesteld om jonge experts te motiveren om naar de Huisinnovatiemarkt te gaan en een beroep binnen deze sector te vestigen.

Sinds 2013 verwelkomt de overheid werkgeversgroepen, Trailblazers, om aanbevelingen te doen voor nieuwe stage -regelingen. Trailblazer -groepen bestaan ​​normaal gesproken uit 10 of veel meer werkgevers die zich verzamelen en een stage voor hun branche opzetten. Na het groeiende tekort aan jonge bekwame en gekwalificeerde ingenieurs te hebben erkend die de huisinnovatie -industrie betreden, hebben 10 Cedia -leden een Trailblazer -groep ontwikkeld om een ​​Wise House Technician Apprenticeship Basic te produceren die past bij de behoeften van de cedia -industrie.

“De vooruitgang van een Wise House Technician Apprenticeship Basic is een belangrijke stap voor onze branche.” Beschrijft Aneta Armova-Levin, onderwijsmanager bij Cedia EMEA. “We ervaren momenteel een tekort aan zowel bekwame als gekwalificeerde ingenieurs, en wij geloven dat deze inspanning dit zal oplossen, omdat het nieuwe mensen in onze branche zal trekken. Wanneer de basis beschikbaar is, kan elk type marktwerkgever een leerling inhuren, hem of haar sturen voor training, en zal in ruil daarvoor financiering van de overheid krijgen. ”

Minister van specificeren voor leerlingplaatsen en vaardigheden Robert Halfon zei: “Leerplaatsen bieden jongeren een toevallige ladder om de cruciale vaardigheden te krijgen die ze en dienstenvereisten om te slagen. Door veel meer te beheren in de handen van werkgevers, zorgen we ervoor dat leerlingplaatsen van hoge kwaliteit zijn, evenals adresvaardigheden missen om met de industrie om te gaan. Felicitaties aan de Wise House Technician Trailblazer Group voor het vaststellen van hun stage -norm, evenals voor het spelen van een actieve functie bij het vaststellen van het personeelsbestand van de toekomst. ”

Dus als u een bezettingsaanpassing elegant hebt, roept u de cedia -onderwijssite op de onderstaande link voor voor nog veel meer info.

cediaeducation.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *