Procter & Gamble household Tour door een Tropical Barbados Beach Home

Tour door een Tropical Barbados Beach Home

voor Colette Van Den Thillart, innovatief directeur van NH Design en Hectic Mommy of Two, ontsnappen aan haar Barbados Beach -huis is als ademhaling. Een pauze van haar drukke leven in Toronto en Londen, Engeland, hier loopt ze op het strand, ambacht met haar vrouwen en geniet van ontspannen diners in het naastgelegen zeevruchtenrestaurant. Haar bungalow met drie slaapkamers is zowel luchtig als helder, met een aantrekkelijke Coral-Pink-combinatie en geweldige deals van ontdekte objecten van het strand. Hier deelt Colette de motivatie achter haar eilandhideaway.

Koraalsteentrappen leiden net zoveel als het Barbadiaanse huis van Colette. Het is ontwikkeld in 2006 en toont de regionale houten chattel thuisstijl, met peperkoekdetails. De lantaarns op de trappen zijn nodig om te beschouwen dat het eerder hier donker wordt vanwege de oostelijke locatie van het eiland.

Colette bekleedde de woonruimte in tabaksbruin en had vervolgens de pittige koraallipcover gemaakt om het uiterlijk van de kamer te mengen, wat ze regelmatig doet. Het palet, het materiaal van Trellis-patroon en rieten meubels houden het gebied zowel grillig als leefbaar-de beste combinatie voor een schop achterste eilandlook.

Het hok van de woonkamer met schelpvormige trekkingen werd ontdekt in Miami. Niet-overeenkomende ijzeren stoelen werden op het eiland gekregen en werden “zongebleekte” roze geverfd.

Colette schilderde zowel een roze als een wit “tented” plafond in de keuken en spiegelde de muren om het licht van orkaankaarsen te versterken, op muurbeugels weergegeven. De strepen pakken het kussenmateriaal op in de binnenwoningkamer, een veel formeler (en minder goed gebruikt) gebied dan het equivalent buiten.

Interieurontwerper en goede vriend Thomas Wiggins identificeerden de kroonluchter van de eetkamer op een veiling en geloofden dat Colette de Oliver Messel -sfeer zou willen. “Ik heb dat op het vliegtuig gebracht”, zegt ze. “Ik heb niet begrepen dat vogels graag nestelen in al het beetje lantaarns!” Groen gestreepte slipcovers over teakmeubels spelen het rijke groen buiten. Het peperkoek is een standaarddetail op eilandhuizen.

In een werkgebied voor de primaire slaapkamer dient een ionische kolombureau als basis voor de strandachtige ambachtelijke creaties van Colette. De luiken zijn een traditionele regionale aanraking: normaal gesproken hebben de ramen geen beglazing of schermen, dus de tilt van de louven en kunnen worden vergrendeld.

De schaallamp en verweerde jute schaduw zijn regionale vondsten. De boeken werden zeer zorgvuldig geselecteerd voor hun stekels. “En ja, ik heb een paar boeken behandeld die ik hier wilde hebben die niet roze waren. Dus als al het andere faalt, cheat! ” Staten Colette.

Strandcompbing is een geliefde activiteit voor Colette. Ze produceert ‘Beach Ephemera Artworks’, en laat ze in Shadowboxes zien en verstrekt ze als geschenken. “Het kan SeaGlass Hearts of Coral zijn dat lijkt op Henry Moore -sculpturen,” zegt ze.

In de buitenste leefruimte – net zo prachtig gecreëerd als de binnenkant – was het logisch om externe meubels te gebruiken. De travertijnvloer gaat naar binnen en koppelt de twee ruimtes.

“Ik heb alle plafonds met panelen in een hoogglans wit gelakt, evenals iedereen geloofdeIk was gek, ‘zegt Colette. “Vervolgens hebben veel mensen precies hetzelfde gedaan, omdat het de plafondhoogte verdubbelt.” In de primaire slaapkamer schilderde ze eveneens het bruine vier-post-bed wit en drapeerden ze het met muggengaten (een charmante methode om het bugprobleem op te lossen). Rode zijtafels voegen een aarding van contrast toe.

Colette creëerde een Messel-geïnspireerd Trellis-scherm buiten om ervoor te zorgen dat ze de ramen open kan laten en toch privacy kan hebben tijdens het baden. Zeeschelpthema’s verschijnen door het hele huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *