Procter & Gamble household Onze topontwerpkeuzes van Blake Lively’s op de Internet Shop

Onze topontwerpkeuzes van Blake Lively’s op de Internet Shop

Of het nu de veranderende bladeren of een kilte in de lucht zijn, de allereerste weken van de herfst hebben comfortabele texturen, warm hout en rustieke ontdekkingen van gedachten.

Voorafgaand aan actrice Blake Lively, op de internetwinkel Protect bevat precies het type bescheiden, handgemaakte huishoudelijke artikelen waar we nu van dromen, weergegeven in een verscheidenheid aan vintage metalen, zachte materialen en teruggewonnen bos. Evenals omdat het aanbod van de winkel – die eveneens kleding, accessoires en kinderproducten bevatten – voornamelijk worden gemaakt door Amerikaanse ambachtslieden, is uw knappe aankoop waarschijnlijk ook uniek (om nog maar te zwijgen over een directe ondersteuning van een kunstenaar of maker).

Hier zijn een paar van onze geprefereerde huisontwerpstukken uit deze prachtige winkel, ideaal voor een seizoensgebonden gastvrouwcadeau, het oparmen van het interieur van uw huis of het karten evenveel als de hut.

Zowel echtgenoot als andere helft team Walter en Margaux Kent van het in Philadelphia gevestigde Business Peg & AWL Handcraft al hun rustiek-chique waren in hun huisstudio. Hun mooie ei -caddies zijn gemaakt van teruggewonnen cipressenhout en houden zoveel vast als veel eieren.

Producten: Egglade van Peg & AWL, $ 68 US

Deze solide walnoot -zoutboxen uit de transformatiestijl van Portland zijn net zo nuttig als mooi. Locatie op een tafelblad of naast het fornuis om alles van gedroogde kruiden tot speciale zouten bij de hand te houden.

Producten: Salt Box by Transformation Style House, $ 18 us/elk

Keramische kunstenaar Brooke Winfrey gooit al haar stukken met de hand in haar Brooklyn -workshop, wat elk stuk impliceert – zoals deze mooie dagelijkse kom – heeft een organische, imperfecte schoonheid.

Producten: dagelijkse kom voor spoel + drift, $ 70 us/elk

Winfrey’s korte bekers-een eigentijds handvat de theekop-riff op de eenvoudige, relaxte stijl van de Daily Bowl.

Producten: korte beker door spoel + drift, $ 49 us/elk

De hoekvaas (ook met de hand vervaardigd door Winfrey) maakt een geschikte basis voor een losse, relaxte bloemenarrangement, evenals een opvallend middelpunt op zichzelf.

Producten: Angle Vase by Coil + Drift, $ 95 US

Op zoek naar een stijlvol en hartverwarmend huwelijksevenementcadeau? Artisans Sarah evenals Ryan Parker hand-grave deze ideale paren van vintage, verzilverde theelepels in hun Workspace in Richmond, Virginia.

Producten: Mevrouw en mevrouw Theelspoons by Milk & Honey, $ 70 US/SET

De in New Orleans gevestigde schilder Ashley Longshore’s katoen-linnen kussens zijn speciaal om te behouden, en zijn beschikbaar in een reeks dynamische prints die worden beïnvloed door de vier seizoenen.

Producten: kussen van Ashley Longshore, $ 136 US

Deze knappe gewaxte canva’s en koehidezak bevatten alle gereedschap van de barmingskwaliteit die je nodig hebt om de ideale cocktail te maken: een jigger, een muddler, een flesopener, een zeef en een mixlepel.

Producten: lederen roll -up bar ingesteld door Henley Brands, $ 84 US

U gaat op zoek naar elk type reden om een ​​van de eigenzinnige kaarten van Blackbird Letterpress te mailen. Gemaakt van gerecycled papier, elk is – je raadt het al – volledig met de hand gemaakt in Baton Rouge, Louisiana.

Producten: Noten voor uw kaart door Blackbird -boekdruk, $ 6 US/elk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *