Procter & Gamble household Popp Hub is Raspberry PI gebaseerde Z-Wave Smart Home Gateway

Popp Hub is Raspberry PI gebaseerde Z-Wave Smart Home Gateway

Popp heeft een nieuwe Smart Home Gateway uitgebracht waarmee u uw huis kunt bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de bijbehorende gratis iOS- en Android-apps.

De gateway is gebaseerd op de Raspberry Pi en geconfigureerd via een webbrowser via de Ethernet -poort. Het zal maximaal 230 Z-Wave-modules beheren, evenals netwerkcamera’s en andere IP-apparaten via plug-ins.

Het besturingssysteem loopt van een interne SD-kaart en de 4 ingebouwde USB-poorten kunnen worden gebruikt voor extra opslag of extra gateways en interfaces zoals een enOcean of WiFi-stick. De 3,5 mm-poort kan audio-feedback geven met de optionele voice-out module geïnstalleerd.

Poppon zegt dat de Raspberry Pi -onderbouwing het een super stabiel apparaat maakt …

De hub is gebaseerd op de Mini Computer Raspberry Pi. Het vertegenwoordigt dus een bijzonder stabiele en flexibele besturingsoplossing voor smart home -netwerken. Dankzij de geïntegreerde apparaatdatabase en stapsgewijze instructies kan elk nieuw smart home-apparaat snel en gemakkelijk worden aangesloten.

De Popp-Hub is gebaseerd op de Z-Way Middleware, de eerste Z-Wave Plus-gecertificeerde Z-Wave-controller. Dat betekent dat het product vanaf de eerste dag erg volwassen is en het kan worden gebruikt met alle apps en functies afkomstig van de grote Z-Way-ontwikkelaar en gebruikersgemeenschap, inclusief de DIY-product Razberry.

CPU: 900 MHz Quad Core Arm Cortex A7

Geheugen: 1 GB

8GB Flash Storage (SD -kaart)

Z-wave: Sigma ontwerpt SM5202

Volledig z-wave plus gecertificeerde statische controller

Ondersteuning voor 48 opdrachtklassen

Verbeterde beveiliging

Afmetingen: 89x71x25mm

De Popp Hub ondersteunt de nieuwe Z-Wave Plus-standaard en is nu beschikbaar voor ongeveer £ 130.

Popp.eu: Meer Z-Wave Smart Home-producten

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *