Procter & Gamble Uncategorized Tree-Trimming Idee: Handmade Ornaments

Tree-Trimming Idee: Handmade Ornaments

Senior editor Morgan Michener geeft een glimp van haar handgemaakte kerstboomornamenten en deelt hoe de look te krijgen.

Toen ik een klein meisje was, begon mijn familie de traditie van het uitwisselen van handgemaakte ornamenten. Het was altijd zo leuk om te zien wat iedereen had bedacht. Soms werden ze genaaid, anderen werden kralen of met de hand gesneden … en ze waren allemaal absoluut magisch. Het geven van iets met de hand gemaakt maakte het idee om zo eenvoudig en attent te schenken.

Ik ben nu de curator van deze collectie en moet zeggen dat het elk jaar deze verbazingwekkende ornamenten uit het pakken is zo leuk. Hier is een kijkje in onze kerstboom dit jaar.

Deze mooie hand kralen sneeuwvlok was een geschenk van een vroege uitwisseling. Ik heb er een paar en hou van hoe ze het licht vangen.

Deze sneeuwfee werd gemaakt van een houten kledingpen en vervolgens gekleed in kant en geverfd. Haar haar is een eenvoudige wattenbolletje. Mijn dochter houdt ervan haar op de boom te plaatsen.

Deze man is ook best speciaal. Saaid van gouden stof en met een groen paillettenoog, is hij een echte schat.

Probeer dit jaar je eigen ornamenten te maken – het is een geweldige manier om eerste kerstdag met de kinderen door te brengen terwijl je films op de achtergrond kijkt en draft warme chocolademelk. Hier zijn enkele eenvoudige doe -het -zelfprojecten die uw boom des te specialer maken.

Eenvoudig doe -het -zelf: aangepaste kerstversiering

Eenvoudig doe-het-zelf: 3D-papierbal

DIY: letter ornamenten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *