Procter & Gamble household Hoe moet ik mijn foto’s ophangen?

Hoe moet ik mijn foto’s ophangen?

Ingelijste kunstwerken en foto’s voegen een scheutje kleur en karakter toe aan een ruimte. Het lijkt misschien eenvoudig om er gewoon een toe te voegen aan een bepaalde muur, maar er moeten regels worden gevolgd. Een muur naast een mooi venster hoeft bijvoorbeeld niet gevuld te worden met kunst; De weergave moet het middelpunt zijn. Hang geen foto’s op te hoog of op verschillende hoogten in een kamer. Houd ze op hetzelfde niveau, zodat je blik niet van stuk naar stuk op en neer springt. Hier zijn enkele tips die u helpen de juiste beslissing te nemen bij het weergeven van kunst in verschillende delen van uw huis!

1. “Grond” uw kunst door deze boven een bank, stoel of tafel te hangen. Beschouw elke combinatie als een enkele eenheid; Het meubilair verankert het werk en u zult een “drijvend” effect vermijden.

2. Denk aan verhouding. Kies een groter beeld, of een paar foto’s, om over substantiële meubels te hangen, zoals de bank; Plaats kleinere werken boven een tafel of stoel.

3. Middelste stukken – 6 ″ tot 8 ″ over een bank of stoel, 8 ″ tot 10 ″ boven een tafel – met voldoende ruimte om de hoogte van boeken of een vaas te herbergen. Of gebruik deze vuistregel: het midden van elke foto moet ongeveer 60 ″ van de vloer liggen.

4. Grote werken boven een mantel worden een belangrijk aandachtspunt in elke kamer. Als een favoriete spiegel of foto te klein is, hang deze dan op met een stuk van een vergelijkbare maat of flank deze met staten.

5. Test een foto door hem tegen de muur te leunen bovenop een meubelstuk. Als je zeker weet dat het goed is voor de plek, zet je dan vast om een ​​gat in de muur te stoppen.

Tip: als u foto’s in een groep hangt, volg dan elk werk op papier en plak de sjablonen aan de muur. Herschik de sjablonen totdat u een configuratie vindt die u leuk vindt. Meet van de bovenkant van elk frame naar waar de haak zal zijn en porren een potlood door het papier om de plek te markeren. Hamer nagelt door een stuk tape om te voorkomen dat scheuren in de muur worden gemaakt. Als u twee nagels gebruikt om een ​​zwaar beeld te ondersteunen, gebruikt u een niveau om ervoor te zorgen dat de nagels op dezelfde hoogte zijn.

6. Hoewel je misschien in de verleiding komt om een ​​foto in elke lege ruimte op te hangen, doe dat dan niet! Overweeg een groepering van kleinere foto’s. (Zoals hierboven getoond.) Galerijwanden kunnen gewoon veel drama geven als een groot stand-alone foto.

Om een ​​groepering samen te stellen, werkt u naar buiten vanuit de centrale foto. Om een ​​strak uiterlijk te behouden, houd een rand van elk stuk uitgelijnd met de rand van ten minste één ander stuk in de groep, en spaar ze 3 ″ tot 4 ″ uit elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *