Procter & Gamble Uncategorized DIY: geweven lederen bench

DIY: geweven lederen bench

Design Editor Lauren Petroff deelt hoe een luxe look te geven aan een betaalbare bank met geweven lederen strips.

Een bank is de beste toevoeging aan een foyer, die dient als zowel een functioneel als decoratief stuk. Voor dit project verhoogde ik IKEA’s goed uitziende maar elementaire Norråker-bank, verfraai de stoel met geweven strips van leer voor stijl en textuur. Ik hou van de combinatie van natuurlijk hout met cognac-getinte leer, hoewel je de benen kunt schilderen of bevlekken als je bankje is gemaakt van onbehandeld hout.

Gebruik een op de winkel gekochte bank met een verwijderbare stoel en budget voor ten minste verdubbel de hoeveelheid leer dan het oppervlak van de stoel. Voor de beste resultaten, zorg er dan voor dat u het mes regelmatig op uw utility-mes verscherpt – het leer snijdt veel gemakkelijker.

U hebt een opslagkocht nodig (met verwijderbare stoel), stuk leer, snijmat, nutsmes, metalen liniaal, nietkanon en een boormachine (voor bench-assemblage).

Maak de stoel van de bank uit de basis. Meet de lengte van de stoel, voeg dan 10 “toe aan de meting (om ervoor te zorgen dat de stroken de bovenkant van de stoel kunnen bedekken en rond de onderkant wikkelt). Snijd strips naar deze lengte, met een dikte van 1 1/2 “, met behulp van een nutsmes en liniaal. Meet vervolgens de diepte van de stoel en voeg 6 “(opnieuw toe, zodat de stroken onder de stoel kunnen wikkelen). Snijd strips naar deze lengte, met een breedte van 1 1/2 “totdat u genoeg hebt om de stoel te bedekken.

De hoeken van de stoel zullen niet bedekt zijn met het weven, dus snij vier vlindervormige patches uit het resterende leer, zoals getoond, om ze te verbergen (de patches moeten lang genoeg zijn om 1 1/2 “-2” in van elke hoek). Bevestig de patches door de “vleugels” te overlappen, zodat ze een driehoek vormen, zoals getoond, dan niet naar de bovenkant en onderkant van de bankzitje.

Nieten het einde van een langere strook aan de onderkant van de stoel, een paar centimeter van een van de kortere randen, zoals afgebeeld (zorg ervoor dat de strip naar de ideale weg naar boven staat). Trek de strip strak, zodat het over de lengte van de stoel naar de tegenovergestelde rand loopt. niet het einde aan de onderkant, zoals eerder. Herhaal het gebruik van alle lange stroken, waardoor er geen openingen tussen hen achterblijven.

Weave de eerste kortere strip door de langere strips, waardoor er een evenveel overmatige lengte aan elke kant achterlaat. afwisselen van het weefsel van de volgende korte strook voor een mand-weave-effect. Ga door totdat de stoel bedekt is.

Zorg ervoor dat alle korte stroken recht zijn en vervolgens op de stoel omdraaien en ze naar de onderkant gaan, de strips strikken zonder het leer uit te rekken. (Voor extra stabiliteit, heb ik mijn langere stroken op de bovenkant van de stoel genoemd en verstopte de nietjes met mijn kortere strips terwijl ik ging.)

Pas de strips aan zoals nodig om gaten te sluiten. Zodra uw geweven lederen zitting is voltooid, reattach de bench’s basis zoals aangegeven door de instructies van de fabrikant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *