Procter & Gamble Uncategorized DIY: Aangepaste kerstcrackers

DIY: Aangepaste kerstcrackers

Craft enkele feestelijke crackers om bij het palet van je huis te passen. Zet ze terloops in een kom, laat gasten de cracker selecteren die het meest met hen praat.

U zult vellen scrapbooking papier (12 “x 12”), inpakpapier (voor contrasterende overlay), cardstock (voor sjabloon), kartonnen buizen, schaar, tape of een lijmpistool, lint, cracker “snappers” (verkrijgbaar met Etsy), Sizzle (Crimped Paper), evenals gunsten zoals chocolaatjes, markeringen of speelgoed (misschien niet geschikt voor kleine kinderen).

1. Print een 6 “x 6” zigzag-sjabloon op cardstock en knip de vorm uit.

2. Snijd een stuk van 12 “x 12” scrapbooking papier in de helft. Vouw het papier naar binnen, zodat de randen aan de voorkant voldoen. Traceer de ontwerpsjabloon op de achterkant van het papier en snip de gevouwen randen in driehoeken om diamantscores te produceren om het eenvoudiger te maken om de cracker met linten te cincheren.

3. Snijd een kartonnen buis in 4 1/4 “-Long-secties. Draai de buis met een Cracker Snapper (verkrijgbaar met Etsy), voeg vervolgens snoepjes toe, evenals kleine gunsten in de buis, die sizzle-papier in de uiteinden inhield.

4. Wikkel het plakboekdocument rond de buis en bevestig met tape, of met een lijmpistool voor een getijder uiterlijk.

5. Knoop de linten over de gescoorde secties, evenals hete lijm de overlappende eindnaden bij elkaar, zodat ze plat liggen.

6. Knip een contrasterend stukje inpakpapier ongeveer 4 1/2 “x 6” voor de overlay. Wikkel de overlay rond de cracker en hete lijm de naden gesloten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *