Procter & Gamble Uncategorized Review van Media Center Extender voor Xbox

Review van Media Center Extender voor Xbox

van Whiningdog.net … “Dus je hebt een Microsoft Windows Media Center Edition 2005 (MCE) pc en het werkt geweldig, maar je wilt meer. U wilt die opgenomen tv -programma’s, audiobestanden en foto’s van andere locaties in uw huis kunnen afspelen. Misschien bevindt uw pc zich uit de buurt van uw thuisbioscoopsysteem, waar u idealiter uw inhoud wilt bekijken. Om aan deze behoeften te voldoen, onthulde Microsoft het concept van Media Center Extender (MCX) in het begin van 2004. We zien nu net de eerste voorbeelden van deze MCX -systemen.

Maar wat is de MCX precies die je misschien vraagt? Met de Media Center -extender kunt u inhoud streamen van een Windows Media Center Edition 2005 -pc naar een andere monitor of televisieset. Met een MCX op zijn plaats, kunt u inhoud bekijken die is opgeslagen op een pc van mediacenter vanuit het hele huishouden. Uw pc hoeft niet langer naast uw televisieset te staan, maar kan zich op een andere locatie in uw huis bevinden. Er zijn twee soorten Media Center -verlengers op de markt. Er zijn op hardware gebaseerde versies van HP en Linksys en dan is er een softwareoptie voor de Microsoft Xbox -gamingconsole.

Doe mee als kijk naar het software -toevoegen op pakket dat bekend staat als de Microsoft Windows Media Center Extender voor Xbox. Laten we kijken of de Extender -software werkt om de MCE -ervaring naar het Microsoft Xbox -gamingplatform te brengen en nog belangrijker – naar elke locatie in iemands huis.

http://www.whiningdog.net

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *