Procter & Gamble household U wilt Kerstmis doorbrengen in dit Rustic Country Home

U wilt Kerstmis doorbrengen in dit Rustic Country Home

Set op 98 hectare landelijke landbouwgrond in de buurt , schopt achterover verfraaid en het soort gastvrije omgeving waardoor goede vrienden zich als familie voelen. Hedendaags meubilair, avontuurlijke kunst en eclectisch meubilair verleden het historische ontwerp van het huis uit de jaren 1830. Het is deze combinatie van zowel oud als nieuw dat het huis een verzamelde, organische sfeer biedt – en maakt het de beste locatie om op een besneeuwde kerstochtend te komen. Klik met om naar het rustige uitje te worden getransporteerd.

Gebouwd in de jaren 1830, heeft het oorspronkelijke deel van het huis een Georgische netheid.

De oorspronkelijke structuur werd in gedachten gehouden bij het plannen van de hedendaagse toevoeging.

De 98 hectare grote woning is het hele jaar door een retraite voor huiseigenaren Pheona en Tim Wright en hun kinderen.

Geschilderde baksteen, onderworpen balken en een noodlijdende vloer leveren een boeiende rustieke achtergrond voor de mix van vintage-mod en zuinig meubilair. De stijgende plafonds die de ruimte bieden die zijn luchtige, gastvrije gevoel is, zijn eveneens hoog voldoende om in vorm een ​​13 ′ kerstboom te vormen-die het huishouden altijd krijgt van een nabije boomkwekerij.

Scherpe patronen op fundamenteel kraftpapier geven een levendige draai aan cadeau-wrapping.

Veel van de meubels in dit gebied-zoals deze behoorlijk vlinderstoel-werden getransplanteerd uit de vorige ontbomen van het paar, waaronder een mod, post-and-stalk huis in Los Angeles. “Nadat we het huis in L.A. hadden aangeboden, hadden we geen ruimte voor al deze dingen in onze semi in Toronto,” zegt Pheona. “Maar ik vind dat huizen niet zo goed moeten worden samengesteld. Twee mensen ontmoeten elkaar, hun huishoudens botsen, evenals de stukken herfst zoals ze kunnen. Het laat het ons gewoon zien. ”

In het eetgedeelte werd de stevige, basistafel gemaakt en ontwikkeld door aannemer Jacob Dupuis om in de rustieke ruimte te werken, evenals Pheona ontdekten de vintage stoelen in een antiekwinkel in Toronto in de buurt van haar West End Home. “Ik heb voor iedereen $ 10 of $ 15 betaald. Ik geloof dat er voldoende nieuwe dingen in de wereld zijn ‘, zegt ze. Overhead, een gigantische kroonluchter van ontwerper Paul Campbell fungeert als een gespreks sculptuur en voegt een vleugje glamour toe.

De ‘hoofdkamer’, zoals Pheona het noemt, is een combinatie van wonende ruimte die beschikbaar is voor de gezellige, licht gevulde keuken met een grote ingang in ruw gehouwen stralen. De oude zomerse keuken uit de jaren 70-stijl werd gescheurd voor een ijverige update die past bij de geschiedenis van het huis. In een hoek is een replica Saarinen -tulptafel gekoppeld aan traditionele behoeftestoelen.

In het hol zijn zachte milieuvriendelijke muren een rustgevende keuze, evenals een enorme, inkt sectionele en Ottomaanse uit een L.A. Flea-markt bieden de ruimte een ontspannend gevoel. Een gestreepte kilim voegt een grafische punch onder voet toe, terwijl een stoel van een gevormde-Plywood (een andere vlooienmarkt) een infusie is van de jaren ’70 cool. Pheona bood dit gebied een rustiek vakantiegevoel met basisaanwijzingen, zoals een significante rieten kom vol grote pinecones op de Ottomaanse en een vaas vol takjes van gebrek aan het raam.Pheona handhaafde veel van de boeiende functies van de oorspronkelijke structuur, zoals deze dubbele deur linnen kledingkast in een gang boven.

In de primaire slaapkamer voelen de onderworpen stralen en metalen kruisverborende afbeeldingen grafisch, terwijl grote ramen de ruimte met licht overspoelen. Zowel een zwarte als witte quilt en kussens zijn sterke lagen op het bed.

In de poederkamer op de tweede verdieping zien tegels met patroon eruit als een vrij patchwork-quilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *