Procter & Gamble household Hoe een kantoor op te zetten in een afgewerkte kelder

Hoe een kantoor op te zetten in een afgewerkte kelder

V. Ik heb een kamer in mijn kelder die ik in een kantoor zou willen worden. De kamer meet 9 ’bij 9’ en heeft een vloer-tot-plafondhoogte van 8’6 “. De bestaande vloer is lusstapel tapijt in een bruine kleur. De muren zijn op een zandtoon geverfd en het plafond is wit. De kamer heeft twee ramen en er is een deur op de westmuur die opent tegen de zuidmuur. Ik zou wat hulp kunnen gebruiken bij het efficiënt ontwerpen van de ruimte als een comfortabel thuiskantoor met ruimte voor boeken, een aanzienlijk werkoppervlak en computerbureau. Ik heb ook advies nodig over kleur- en raambekleding.

– C.B.

A. Er zijn echt twee delen die bijdragen aan de effectiviteit van uw thuiskantoor: selectie en planning van meubels en apparatuur. Een van de eerste dingen die u moet overwegen, is een bureau. In uw geval is een L-vormige bureau de beste keuze. Specifiek ontworpen om computerwerk te ondersteunen, heeft dit ontwerp een curve op de binnenhoek om de diepte van een computerscherm aan te kunnen. Een andere bureauoptie zou een typische rechthoekige vorm zijn, maar zorg ervoor dat je er een krijgt die tussen de 30 “en 36” diep is, zodat je niet te dicht bij je scherm zit. Meestal moet uw werkoppervlak 29 ”van de vloer zijn. Controleer of er niets is dat er niets is om het vrije verkeer te belemmeren wanneer u zit. Veel nieuwere bureaus hebben casters om het herconfigureren eenvoudig te configureren.

Als u van plan bent om uw kantoor voor lange periodes te gebruiken, is het hebben van een comfortabele stoel essentieel. U hoeft niet per se de duurste stoel te kopen, slechts één die goede ondersteuning biedt. Zoek naar een bureaustoel met verstelbare hoogte en rug. Casters stellen je in staat om gemakkelijk te manoeuvreren. Als je aan de voeten zit, moeten je voeten de vloer raken en moeten je benen vlak tegen de stoel zijn.

Kies voor uw boeken een boekenplank die meer geschikt is dan wat u al hebt en plaats deze in de nabijheid van uw bureau. Overweeg een soort archiveringskast voor opslag van papier en apparatuur. Sommige archiefkasten zijn ook verkrijgbaar met casters. Geef vaak gebruikte items netjes op uw bureaublad weer.

Juiste verlichting is belangrijk voor geconcentreerd werk. Situeer uw bureau in de buurt van natuurlijk licht indien mogelijk. Maar zorg ervoor dat geen licht direct op uw computerscherm raakt, wat schittering zal veroorzaken. Plaats uw bureau zodat uw computerscherm zich onder een rechte hoek van het venster bevindt. Krijg voor het schrijven een goed taaklicht met een verstelbare arm en zorg ervoor dat uw kamer een goede omgevingsverlichting heeft.

Voor afwerkingen zou het het beste zijn om te houden wat je voorlopig hebt. U wilt een ruimte hebben die licht van kleur is om de maximale hoeveelheid licht te reflecteren. Door donkere rijke kleuren in een kelder te gebruiken, lijkt het caverneus. Gebruik uw budget voor goede meubels en apparatuur en verander, indien nodig, uw afwerkingen later. De beste keuze voor het bedekken van vensters zou horizontale jaloezieën zijn. Ze zijn goedkoop, zien er modern uit en zorgen voor een geweldige controle over licht. Zorg er bij het plannen van uw ruimte voor dat u uw meubels regelt, zodat u vrij kunt verplaatsen. Probeer ook jezelf niet met je rug naar de deur te plaatsen. Vergeet niet om te controleren op elektrische en telefoonuitgangen bij het bepalen van de meubellay -out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *