Procter & Gamble household Hoe u een traditionele eetruimte

Hoe u een traditionele eetruimte

kunt bijwerken, zijn vaak de meest formele onderdelen van onze huizen, wat betekent dat ze meestal de gebieden zijn die het meest een beetje op zijn hoede zijn. Dat betekent echter niet dat een gloednieuwe dinerset of andere wijzigingen in de grote ticket wordt uitgeschakeld. In plaats daarvan zijn hier vier eenvoudige, betaalbare methoden om een ​​traditionele eetruimte te moderniseren die een enorme impact heeft.

1. Laag uw linageren meerdere lopers op de tafel, hetzij over één of bovenop een tafelkleed, geeft een levendige Boho -sfeer. Dit is ook een betaalbare en fascinerende methode om zowel kleuren als patroon aan een kamer toe te voegen.

2. Schakel de visuele rentevoet van uw zitplaatsen door een paar eigentijdse stoelen aan de mix toe te voegen, in een heldere witte of een sterke tint. Dit is nog een methode om kleur in een volledig-houtset te brengen, evenals een betaalbare methode om een ​​stijlvol statement te maken.

3. Geef je kroonluchter een eigentijdse update -traditionele kroonluchter met kleine tinten kan er benauwd en verouderd uitzien, vooral gecombineerd met een traditionele eetkamer. Alleen al het elimineren van de tinten en het verlaten van de onderworpen bollen is een super hedendaags alternatief – en het is gratis!

4. Sluit de ruggeconsider weg die je tapijt oprolt en het opslaan, of het in nog een ruimte gebruiken-kale vloeren voelen zich meer relaxed en ontspannen. Als kale vloeren niet jouw stijl zijn, probeer dan een kleurrijke of grafische hardloper parallel aan je eetgelegenheid te plaatsen voor een eigentijdse asymmetrische look, zoals hierboven te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *