Procter & Gamble Uncategorized Winkels We Love: Litchfield

Winkels We Love: Litchfield

Litchfield, die afgelopen november in de historische Gastown van Vancouver werd geopend, is de eerste boetiek van eigenaar Jonathon Litchfield, maar hij is nauwelijks een nieuwkomer in de westkustontwerpscene. De voormalige president van duurzaam leven, Litchfield sloeg zelf uit om “goed ontworpen, goedbedoelde items te benadrukken-dingen die ik in mijn leven heb verzameld en gebruik.”

De eenvoudige, ordelijke esthetiek van de winkel werd gedeeltelijk geïnspireerd door de drie jaar die Litchfield als kind in Japan doorbracht. Nauwkeurige en schone gevoerde, het trouwt met rauwe houten tafels met industriële planken en sintelblokmuren, maar geeft ze zich warm en gastvrij.

Litchfield heeft de ruimte op voorraad met moeilijk te vinden huishoudelijke artikelen, keukenwaren en zelfs campinguitrusting en verzorgingsproducten, en zorg ervoor dat je de displays niet voldoet. “Als ik puur door verkoop werd gedreven, zou ik hier drie keer zoveel product hebben”, zegt hij. “Maar ik heb liever dat klanten comfortabel zijn.”

Gelegen op 38 Water St., Vancouver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *