Procter & Gamble Uncategorized We vroegen H & H -editors wat elke gastkamer nodig heeft

We vroegen H & H -editors wat elke gastkamer nodig heeft

willen ervoor zorgen dat uw gasten de dagen aftellen tot hun volgende bezoek? De cruciale is een logeerkamer die ze nooit willen verlaten. Hier is wat inzicht in de redactie van de redactie van House & Home over hoe je het verblijf van een gast zowel elegant als gastvrij kunt maken.

“Er zijn een paar dingen die ik heb waargenomen dat al onze gasten echt op prijs stellen in hun kamer: verse bloemen, een bank om hun tas op te zetten, zodat het niet op de vloer ligt, boeken om in bed te lezen, en last but zeker not least Wifi-code. Ik kan ons nooit lijken te herinneren, dus schreef ik het op een geweldig stuk karton naast het bed. ‘

– Emily Evans, Associate Editor

Fotograaf: Alex Lukey

Bron: huis en thuis maart 2016

Designer: Rachel Fox

“Zorg ervoor dat het comfortabel is! Je hoeft niet de duurste alles te krijgen, maar zorg ervoor dat je een respectabele matras en kussens hebt, samen met zacht beddengoed. ”

– Kai Ethier, ontwerpeditor

Fotograaf: Heather Ross

Bron: huis en thuis maart 2016

Designer: Sophie Burke

“Ga een stapje extra en laat een speciaal pakket achter op het bed van uw gast met een doordachte notitie en vers gebakken koekjes (zelfgemaakt of winkel gekocht). We hebben dit gedaan voor onze bruiloftsgasten buiten de stad in hun hotelkamers en ze vonden het geweldig! ”

– Adena Leigh, webeditor

Fotograaf: m houdt van m

Bron: met dank aan stijl mij mooi

“Noem me ouderwets, maar een klok met een alarm is een van de eerste dingen die ik zoek als ik een logeerkamer binnenloop, of zelfs een hotelsuite. Als je een klok in de buurt houdt, zorgt ervoor dat je gasten geen geplande activiteiten, een vroege ochtendvlucht of zelfs ontbijt missen! ”

– Amanda Tucci, redactionele assistent

Fotograaf: Stacey Brandford

Bron: House & Home juni 2011

Ontwerper: Juli Daoust Baker en John Baker, Mjölk

“Als je een nieuw huis hebt, breng dan een nacht in je logeerkamer door voordat je vrienden blijft. Anders zul je nooit weten dat de gordijnen de ochtendzon niet zo goed blokkeren, of dat er geen gemakkelijk toegankelijke uitlaatklep is om een ​​telefoon op te laden (je zeer beleefde gasten zullen het je niet vertellen!). ”

– Reiko Milley, Associate Editor

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: oktober 2016

Ontwerper: Kai Ethier en Jennifer Koper

“Gasten moeten altijd een goede nachtrust kunnen hebben als ze blijven. Ik denk dat een toegevoegde, rustgevende aanraking een schoppende etherische oliemist op het nachtkastje voor je gast zet om te spritz in de lucht of op hun kussen. Kalme essentiële oliemist – een mix van wierook, lavendel en Bergamot – gebruikt 100% op planten gebaseerde, Canadese ingrediënten, dus er zullen geen zorgen zijn over ongewenste chemicaliën. ”

– Lauren Petroff, Design Editor

Producten: Calm Mist, Cardea Auset

“Deze aanbevelingen komen door veel meer een gast te zijn dan het hosten van gasten: het bed is het meest cruciale. Heb goede kussens, geweldige katoenen lakens en genoeg dekens of dekbedden om ervoor te zorgen dat gasten warm genoeg zijn. Iedereen wil gewoon een goede nachtrust. Zorg ervoor dat er een föhn en tandpasta in de badkamer is. ”

– Kimberley Brown, uitvoerend redacteur

“Goede verlichting is cruciaal voor uw gasten – bedlampen met dimmers zijn een geweldige touch.”

– Sally Armstrong, senior editor

Fotograaf: Virginia MacDonaldBron: huis en thuis april 2016

Designer: Sally Armstrong

“Een gastbed mag niet zijn waar je oude matras sterft. Investeer in kwaliteit A -matras, kussens (heb indien mogelijk dichtheidsopties) en beddengoed dat zal duren. Alle decoratie ter wereld kan niet vergelijken met een comfortabele en rustgevende slaap. Voor recente huisgast heb ik traagschuimkussens gekregen met een “koeling” -omslag die aan één kant cool blijft, wat een geweldige functie is voor hete slapers. ”

– Joel Bray, senior ontwerpeditor

Producten: ISO-Cool Memory Foam Pillow

“Een klein arrangement van verse bloemen en groen voegen leven toe aan een kamer. Je hoeft geen zin te krijgen, je kunt buxusstekken of varenbladen uit een tuin slippen, of sculpturale palmbladeren van een kamerplant. ”

– Wendy Jacob, Features Editor

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: huis en thuis april 2013

Designer: Allison Willson

“Versier spaarzaam en gebruik gemakkelijk te wonen decoratie-items omdat je er niet veel in zit en dingen stoffig worden … dus geen veer jujus of complexe kroonluchters!”

– Reiko Caron, producent

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: House & Home oktober 2015

Ontwerper: Kelvin Browne

“Wanneer ik familie of vrienden in het buitenland uitcheck, word ik overexced over het vooruitzicht om wat ernstige lezing te doen en vervolgens onvermijdelijk mijn boek af te maken voordat ik zelfs ben geland. Het opslaan van een logeerkamer met enkele van uw favoriete lezingen of recente tijdschriftkwesties kunnen gasten zich welkom voelen en houden ze tijdens de downtime bezig. Een win-win voor gastheren en huisgasten! ”

– Jessica Flower, assistent -redacteur

Fotograaf: Virginia MacDonald

Bron: House & Home februari 2017

Ontwerper: James Davie

“Probeer een oppervlak te hebben waar gasten hun tassen op kunnen laten rusten. Kisten met laden en kasten zijn geweldig als ze volledig willen uitpakken, maar een oppervlak (dat is niet het bed) waar ze hun tas of tas kunnen laten rusten terwijl ze erdoorheen geweer. ”

– Jennifer Koper, ontwerpeditor

Fotograaf: Angus Fergusson

Bron: huis en thuis september 2012

Ontwerper: Mazen El-Abdallah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *