Procter & Gamble Uncategorized Automated House 2.0 -#10 Hier is onze nieuwe thuisstijl

Automated House 2.0 -#10 Hier is onze nieuwe thuisstijl

De vorige keer hebben we naar onze bouwplaats gekeken en werk van start gaan. Vandaag stellen we onze stijl bloot voor het nieuwe huis.

Modern

We begonnen in januari 2017 aan de plannen te werken en wilden iets eigentijds stylen nadat we de afgelopen 20 jaar in een meer traditionele thuishuis hadden gewoond.

We bezochten een aantal zelfgebouwde shows in Belfast, naast reis naar de NEC in Birmingham voor het weekend om ook die belangrijke tentoonstelling op te nemen.

Na vele maanden jezelf onder te dompelen in thuisstijl kan het je leven een beetje overnemen. Als je jezelf hoort het woord ‘volkstaal’ noemen of begint te praten over hoe ‘dit gebied echt werkt’, begrijp je dat je officieel een overdosis hebt op grote stijlen en het is tijd om een ​​stap terug te doen

Ontwerp, beoordeling, verbeteren, herhalen

Het was een iteratief proces, dat bij elke bevredigende met 2020 ging. De laatste paar sessies namen de locatie aan met de plannen die op de vloer van ons oude huis waren vastgelegd toen we de details hamerden. Dit waren de vergaderingen waar de dingen het snelst vooruit gingen toen we het uiteindelijke ontwerp hebben ingesteld.

We hebben geprobeerd het idee te destilleren tot een type dat we leuk vonden, ook een ook die aan al onze praktische vereisten voldeed. Het was ook belangrijk om een ​​vrij eenvoudige vorm te hebben die eenvoudig (en betaalbaar) was om te bouwen.

2020 ontwerpers creëerden deze mooie render van het gebouw en hoewel het een beetje idealistisch is met betrekking tot de setting en die glas / raamkoersverhouding, biedt het wel een concept van de look waar we naartoe gaan.

Er zijn veel kostentechnische tweaks geweest sinds deze weergave ook is geproduceerd, we hebben het metselwerk boven het platte dak geëlimineerd, bijvoorbeeld tussen de 2 schuren, maar we hebben moeilijk gewerkt om de primaire stijlaspecten te behouden terwijl we het binnen ons budget houden .

Meer renders

Hier zijn nog een paar renders die de geëxtrudeerde Eves tonen die de overhang aan de voorkant produceren, ontworpen om zonnewinst in de winter mogelijk te maken wanneer de zon laag is, maar wat schaduw produceert in de zomer wanneer de zon het hoogst is.

De glazen gevel aan de voorkant is een 5,5 m brede schuifregelaar en er is een extra 5m aan de westkant van de keuken / eetzaal / woonruimte schuur.

Naast deze 2 grote openingen zullen de dakramen gemotoriseerd zijn, zodat we ook elk type overtollig warm in de zomer kunnen dumpen. Nou, dat is toch het plan.

We zijn opnieuw voor geïntegreerde garages gegaan (we zijn van wat een kleine minderheid lijkt die hun auto’s en vrachtwagens elke avond in de garage plaatst). De mogelijkheid om rechtstreeks in uw garage te rijden op een natte dag en direct in het huis naar het huis is iets dat we op de laatste plaats leuk vonden.

Inspiratie?

Het was een paar maanden nadat we onze stijl hadden afgerond dat het me plotseling raakte waarom het er zo vertrouwd uitzag. Nee, we hebben ons huis niet gestijl om het geautomatiseerde huislogo te laten zien, zelfs niet onbewust. Nou, voor zover ik kan zeggen

Ontwerpreis

En ten slotte zijn hier een paar beloningsfoto’s van een paar van de stappen langs de methode terwijl we onze stijl naar de finish gingen …

De volgende keer

De volgende keer zullen we het ontwerp van binnen bekijken terwijl we u meenemen met onze plattegrond. U kunt samen met ons werk op de onderstaande links voldoen om ervoor te zorgen dat u het niet mist.

Vergeet niet om onze Instagram te bekijken om aan het project te voldoen, bekijkt de rest van de geautomatiseerde House 2.0-blogposts en ontdek de links naar alle producten die we in ons zelfgebouw hebben gebruikt.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest100
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *