Procter & Gamble Uncategorized Automated Home 2.0 -#31 We bespreken ons Loxone -systeem op de HOPP -POLP -podcast

Automated Home 2.0 -#31 We bespreken ons Loxone -systeem op de HOPP -POLP -podcast

. Terwijl we ons onderzoek deden voor de nieuwe geautomatiseerde woningbouw, was er één podcast die ons een aantal echt onmisbare inzichten in lage energie gaf huizen.

Ben Adam-Smith’s HOLP-show voor huisplanning staat altijd vol met nuttige informatie over tot nadenken stemmende onderwerpen.

Dus ik was heel blij om te worden gevraagd om een ​​gast te worden in de laatste aflevering, samen met Scott McMurray van het bedrijf dat ons Loxone -systeem, Epitome Living, installeerde.

We praten over Loxone, waarom we het hebben gekozen, wat het controleert en welke gebieden met thuisautomatisering u zou moeten overwegen voor uw eigen huis.

U kunt luisteren naar de aflevering op de hieronder ingesloten speler, of klik hier met de rechtermuisknop om de MP3 te downloaden. Beter nog, abonneer je op de podcast van Ben als je je eigen zelfbouw of renovatie overweegt …

Audio playerhttp: //traffic.libsyn.com/housePlanningHelppodcast/hph292.mp3

00:00
00:00
00:00

Vergeet niet om onze Instagram te bekijken om het project te volgen, lees de rest van de geautomatiseerde Home 2.0 -blogberichten. Hier zijn de links naar alle producten die we in ons zelfgebouw hebben gebruikt.

Huisplanninghelp.com: epitomeliving.com: loxone.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *