Procter & Gamble Uncategorized 10 manieren waarop proactief huisonderhoud geld bespaart

10 manieren waarop proactief huisonderhoud geld bespaart

delen is zorgzaam!

Tweeten

Deel

Pin

Deel

Mail

Regelmatig huisonderhoud is erg belangrijk. Het zal ervoor zorgen dat uw mechanische systemen op de juiste manier en veilig werken, de efficiëntie kunnen verbeteren, uw huis en investering kunnen beveiligen en dure reparatiediensten op de weg kunnen stoppen. Een huis dat goed onderhouden is, behoudt zijn waarde en kost minder om te lopen.

HGB -constructie in Edmonton is een bouw- en onderhoudsbedrijf dat gebruik maakt van huisonderhouds- en reparatiediensten. Het nemen van een proactieve techniek om de belangrijkste systemen van uw huis te verzorgen, zoals sanitair, elektrisch, HVAC, ventilatie en bouwstructuur, bespaart u geld en zorgt ervoor dat de veilige, efficiënte werking van uw huis.

Om u een idee te geven van het geld en de hoofdpijn die u kunt besparen met proactief huisonderhoud, zijn hier enkele veel voorkomende probleemgebieden waarmee huizen worden geconfronteerd. U kunt de aanbeveling van preventief onderhoud vergelijken met de kosten van een grote reparatie of vervanging.

1. Mislukte afdichtingen, mortel en zachte vloeren rond het bad en douche:
Dit geeft aan dat er water in uw muren en vloer komt. Als je te lang wacht, veroorzaakt dit structurele schade en rotte vloeren, $ 5000 plus om te repareren. Ga in plaats daarvan vroeg naar het probleem met nieuwe kabels en grout, zodat het indien nodig wordt verzegeld.

2. Dakbedekking heeft krullen of ontbreken gordelroos in een gebied:
Als je gordelroos niet langer hun werk doet, kun je een lekkende dakbedekking krijgen en waterschade veroorzaken aan je vloeren, muren en isolatie die $ 15.000 en hoger kosten. HGB -constructie kan het dakbedekking regelmatig controleren en reinigen, inclusief knipperen, dakramen en het tweejarige puin verwijderen om dit te voorkomen. In sommige gevallen kan een dakvervanging nodig zijn.

3. Goten en regenbuien zijn beschadigd en lekkend:
Als u onvoldoende drainage en schade hebt aan uw eavestrough -systeem, kan water rond uw huis beginnen bundelen, schade aan uw foundation veroorzaken en de kelder betreden. Afhankelijk van hoe ernstig de schade, bekijkt u een reparatierekening tot $ 75.000! Als je je goten en regenpijpen tweejaarlijks heeft geïnspecteerd en gereinigd en indien nodig worden gerepareerd, zal dit voorkomen dat dit gebeurt.

4. Boiler is oud, roestig en kan een lek hebben:
Hotwatertanks duren pas 7-10 jaar. Als de jouwe ouder is dan dat en roest heeft of niet goed verwarmt, kan dit erop wijzen dat het klaar is om te stoppen. Helaas, wanneer een boiler gaat, kan dit een grote overstroming in uw kelder veroorzaken! Dit kan de vloer en de gipsplaten vernietigen, samen met uw bezittingen en kosten overal van $ 5000 tot $ 15.000 om alles te herstellen. Laat in plaats daarvan uw warmwatertank elk jaar inspecteren, schoonmaken en onderhouden om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt.

5. Lekkende en beschadigde ramen en deuren:
Wist je dat je ramen de primaire boosdoener zijn voor warmte die je huis ontsnapt? Veel meer dan alleen het uitlaten van de hitte, scheuren en lekken in het kabbelen van uw raam kan water binnenlaten dat de muren kan beschadigen en gevelbeplating kan, waardoor $ 5000 tot $ 15.000 kost om te repareren. Een technicus controleert knipperend, afdichten, verf en weerstrippen en vervangen wat jaarlijks vereist is.

6. Er is roet in de buurt van je verwarmingsopeningen, plus gebroken rookkanalen en verdrijven:
Als u hoge nutsrekeningen hebt waargenomen en deze veelzeggende tekenen dat uw oven in verval zijn, kunt u het risico lopen op koolmonoxidevergiftiging in uw huis. Dit is fataal. Neem het kans niet en laat uw oven en kanalen jaarlijks worden getest, geïnspecteerd en onderhouden.

7. Deck splitst, heeft tilspijkers, rotte planken en losse leuningen:
Er is geen reden om uw dek in zo’n staat van verval te laten komen. Een vervanging kost u $ 6000 of meer, maar gewoon inspecteren, repareren en vervangen van boards zoals nodig kan dat allemaal samen stoppen. Een falende dek is een veiligheidsrisico. Gekleurde of geverfde dekken moeten ook om de paar jaar periodiek worden afgewerkt om u in staat te stellen het meeste levenslang en plezier uit uw buitenruimte te halen.

8. Garagedeur maakt vreemde geluiden en staat niet goed in de rij:
U mag nooit proberen uw garagedeursnoeren of snaren zelf te repareren of te vervangen. Deze componenten hebben zo’n hoge spanning dat als er iets mis zou gaan, dit schade kan toebrengen aan uw auto’s en ernstig letsel. Een technologie zal de hardware van de deur en de omkering jaarlijks inspecteren, testen, smeren, strakker worden en aanpassen. Het falen van uw garagedeuropener kan meer dan $ 750 kosten om te repareren.

9. Lekkende, verroeste of verstopte gootsteen sanitair:
Zoals alle lekken in uw huis, is waterschade het belangrijkste waar u zich zorgen over moet zijn. Een lek onder de gootsteen, verroeste vallen of een defecte afsluitklep kan ertoe leiden dat water schadelijke wanden, kasten en vloeren beschadigen. Hoewel de sanitair reparatiediensten misschien $ 600 of meer kosten, kan de waterschade veel meer kosten om te repareren. Dat is de reden waarom vroegtijdig detecteren door het inspecteren, testen en onderhoud van uw sanitairsysteem cruciaal is.

10. Onvoldoende ventilatie in uw zolder en/of kruipruimte:
Als vocht niet op de juiste manier uit uw huis wordt geventileerdE, je zou kunnen rot, schimmel en schimmel, fundering en structurele schade hebben. Dit kan u een reparatierekening van $ 5000 of meer belanden. Laat deze ruimtes in plaats daarvan inspecteren om ervoor te zorgen dat de juiste ventilatie voordat schade optreedt.

Handyman Services in Edmonton

HGB -constructie maakt gebruik van een verscheidenheid aan klusjesman -diensten, waaronder timmerwerk, gipsplaatinstallatie en afwerking, schilderen, trim- en deurinstallatie, plankeninstallatie, sanitair en elektrische reparatie, houten reparatie en overspuiten, herstel van vinyl gevelbekleding, afvoerreiniging, gootreparatie en reiniging, tegelinstallatie, tegelinstallatie en veel andere reparaties van huis.

Neem de proactieve techniek naar huisonderhoud. Neem vandaag nog contact op met HGB Construction!

RenovationFind Certified is een symbool van integriteit die alleen door de meest betrouwbare bedrijven wordt gehouden in woningverbetering, service, onderhoud. Het vergroot het vertrouwen van de consument in uw bedrijf, waardoor u een voorsprong op uw concurrentie krijgt en u als de beste valideert.

Meer dan een online directory, zijn we het snelst groeiende marketingplatform van Western Canada voor het promoten en verbinden van de beste transacties, service en woningverbeteringsbedrijven met huiseigenaren.

Klik om een >>>>> Edmonton Handyman te vinden

Delen is zorgzaam!

Tweeten

Deel

Pin

Deel

Mail

Dit vind je misschien ook leuk:

Top redenen waarom u een handig moet inhuren

Top redenen waarom u een handig moet inhuren

Handyman -diensten zijn uitzonderlijk divers en dekken verschillende expertisegebieden. Of je hulp nodig hebt met veel meer significanta

Fall Home checklists Een klusjesman kan helpen

Fall Home checklists Een klusjesman kan helpen

Naarmate de herfst nadert, is het tijd om na te denken over het onderhoud van huis thuis. Reparatiediensten en onderhoudstaken voltooien

Hoe regelmatig onderhoud uw huis bewaart

Hoe regelmatig onderhoud uw huis bewaart

Een huis is een van de grootste, zo niet de grootste investeringen van uw leven. Het is dus essentieel om er voor te zorgen! Deze e

Onderhoud om dit voorjaar in te halen

Onderhoud om dit voorjaar in te halen

Voordat het warme weer zich vestigt, ga je verder met die taken voor het onderhoud van de lente. Wintertijd kan moeilijk zijn voor huizen, en veel j

Tekens die u nodig hebt om uw gipsplaten te repareren of te vervangen

Tekens die u nodig hebt om uw gipsplaten te repareren of te vervangen

Drywall is een populair materiaal voor binnenwanden vanwege het aanpassingsvermogen en de betaalbaarheid. Het is echter gevoelig

Boost de uitstraling van uw huis met nieuw beton

Boost de uitstraling van uw huis met nieuw beton

Door het bestaande beton op uw eigendom te handhaven en het te vervangen wanneer dat nodig is, verbetert u de oproep van uw huis en

Waarom onderhoud cruciaal is voor Poly-B-sanitair en ketels

Waarom onderhoud cruciaal is voor Poly-B-sanitair en ketels

Het is moeilijk om je huis voor te stellen zonder warm, stromend water. Dit is echter precies wat er kan gebeuren als uw ketel een

Professionele onderhoudsdiensten voor gebouwen in Calgary

Professionele onderhoudsdiensten voor gebouwen in Calgary

Iemand zit vandaag in de schaduw omdat iemand lang geleden een boom heeft geplant. ‘ – Warren Buffett wanneer u investeert

door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *