Procter & Gamble Uncategorized Dit nieuwgebouwde huis beheerst de mix van Contemporary & Vintage

Dit nieuwgebouwde huis beheerst de mix van Contemporary & Vintage

die in dit traditionele Georgische huis in Calgary’s Install Royal Neighborhood stappen, onthult een professionele combinatie van zowel historische als nieuwe-designer Nam Dang-Mitchell’s Specialiteit. “We wilden de binnenkant om de buitenkant aan te vullen”, zegt Nam. “Maar we werden ook beïnvloed door die Europese appartementen waar de muren wit zijn geverfd, waardoor een eigentijdse schaarheid wordt geproduceerd waartegen wat er ook tegenkomt.” Huiseigenaren Markeren en Skye McLean voorzagen historische Londense flats en Parijse herenhuizen die levendig werden gemaakt door goed samengestelde hedendaagse kunst en iconisch hedendaagse meubels-en dat is precies wat ze hebben. Klik op om een ​​online rondleiding door de ruimte te maken.

Nam produceerde jeugdige, heldere, smolze gebieden voor de hectische ouders, evenals hun twee kinderen Caden, 7, evenals Keira, 5.

In de foyer gemengde kalksteen en Bianco Carrara Marble, in parallellogrammen gesneden, om rentevoet onder de voet te produceren.

De familie in hun zonovergoten woonkamer. Een cofefered plafond biedt de historische charme van het gebied, terwijl Ottomanen opnieuw worden gestoffeerd in kindvriendelijke vinyl-toevoeging van eigentijdse textuur.

Donkere inzetplanken bieden contrast, terwijl een marmeren rijksmantel – een van de twee in het huis – een berging uit Frankrijk is. “Ze zijn echt kamermakers, die zoveel gravitas toevoegen”, zegt Nam.

Moderne stammen produceren spanning tegen de ingewikkeld gesneden marmeren open haard.

Zowel Mark en Skye komen beide uit grote families, dus de eetruimte moest een gebied hebben voor een menigte. Een grote, eigentijdse tafel, omringd door grafische stoelen, kan comfortabel tot 14 zitten.

“De Hood -fan is tegenwoordig het middelpunt van keukens”, zegt Nam. “We hebben besloten om alle naden te verbergen met gepolijst nikkel en een geklonken detail,” balancerend traditioneel vakmanschap en een strak omzoomde ontwerp. Een mix van donker gekleurde walnoot en witte kasten is zowel knapperig als op maat gemaakt.

Full-hoog-ramen en deuren omringen de eethoek van de keuken. Een volwassen ficusboom maakt de binnen-outdoor-verschuiving compleet.

Dubbele deuren en grafische fotografie brengen een galerij -sfeer in de binnenkomst in de primaire slaapkamer.

“Mark en Skye wilden geen tv in hun slaapkamer”, zegt Nam. “Deze geassisteerde producten die gevoel van een geweldige, elegante hotelkamer.” Een tweearmige Serge Mouille SCONCE contrasteert goed met de traditionele kroonluchter.

De marmeren mantel en ingelegde frame spiegel voegen vredige glamour toe aan de primaire slaapkamer. Witte eiken vloeren in een chevron -patroon lopen met veel van het huis. “Het kostte veel pogingen om de rauwe, natuurlijke kleur van het hout te houden,” zegt Nam, die een milieuvriendelijke, niet-toxische afwerking gebruikte. “We wilden geen geel uit de jaren 70.”

Het bad in de primaire bathroooM wordt onder een dynamische hoek geplaatst. Om een ​​badkamer te laten lijken, zowel zachter als luxer, omlijst Nam vaak een badkuip in weelderige, vloer-tot-plafond gordijnen.

Een marmeren vloer van een hexpatroon in de primaire ensuite is een knipoog naar stijlpictogram David Hicks. Het drama wordt gespeeld door een donkere aangepaste ijdelheid gegarneerd met een diep schort in zwaar geaderde steen.

In het kantoor van Mark produceren eigentijdse meubels evenals limed eiken ingebouwde ins een knappe ruimte.

NAM selecteerde het circusbehang van Cole & Son als aanvulling op het schone, op maat gemaakte mantel in het kantoor van Mark.

Het gastenbad op de tweede verdieping heeft een verfijnde blik dankzij een paar slanke koperen sigrenten en wandtegel met visgraatpatroon.

Een zacht roze deksel, kussens en gordijnen produceren een mooie, maar serene envelop in de slaapkamer van dochter Keira.

“Ik gebruik graag het Nuvolette-patroon van Cole & Son”, zegt NAM van het statement-billing-behang. “Het voegt zo’n geavanceerde eigenzinnigheid toe – perfect voor de jonge vrouw die hier slaapt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *