Procter & Gamble household Linksys Reveal 802.11g IP CCTV Camera

Linksys Reveal 802.11g IP CCTV Camera

Linksys hebben een nieuwe draadloze IP CCTV-camera onthuld die 802.11g ondersteunt en audio verzendt naast video-de Linksys Wireless-G Web House Tracking Camera verzendt online video met internet met internet Naar een webbrowser overal ter wereld! Met dit compacte, zelfstandige systeem kunt u uw huis, uw kinderen, uw werkomgeving bijhouden-wat voor u belangrijk is.

In tegenstelling tot veel voorkomende “webcams” die een aangesloten pc nodig hebben, bevat de Web House-trackingcamera een eigen webserver, zodat deze rechtstreeks naar een netwerk kan worden gekoppeld, hetzij via Wireless-G (802.11g) netwerken, of meer dan 10/100 Ethernet-kabel . Selecteer MPEG-4 of Movement JPEG-videocompressie voor een hoogwaardige, hoog-framerate, maar liefst 640 × 480 videostream.

De unieke formulierfactor van de compacte webhuizen-trackingcamera en draadloze connectiviteit kunt u bijna overal op een muur installeren, of het in het meegeleverde gemiddelde bureaubladgebruik glijden. Wanneer het is gekoppeld aan uw huisnetwerk, kunt u “zien wat het ziet” van elk type pc in huis, terwijl de videostream is beveiligd vanuit de buitenwereld, verborgen achter uw router. Als u wilt dat de video van buiten uw huisnetwerk zichtbaar is, kunt u een geschikte poort op de router open zien. Met de TZO-domeinservice (inclusief aanmelding van één jaar) kunt u toegang krijgen tot uw camera met behulp van een gemakkelijk te onthouden “naam”, zelfs als uw Web-webverbinding een dynamisch IP-adres gebruikt.

U kunt ook de beveiligingsmodus inschakelen, die de camera vertelt om een ​​bericht te verzenden met een korte video die is verbonden met maar liefst drie e -mailadressen wanneer het beweging in zijn gezichtsveld detecteert. U kunt vervolgens inloggen op de online videostream als de omstandigheid rechtvaardigt. Met het meegeleverde Viewer & Recorder -hulpprogramma kunt u de audio/videostream opnemen op uw regionale moeilijke schijf, “live” of op een vooraf bepaald schema.

Laat de Linksys Compact Wireless-G Web House Tracking Camera u helpen bij het bijhouden van uw wereld.

Stuurt top online audio en video naar uw netwerk draadloos – zichtbaar van de meeste webbrowsers, overal ter wereld

Ingebouwde videostream-encoder evenals stand-alone webserver-geen pc nodig

Beveiligingsmodus verzendt onmiddellijk e -mailmeldingen met videoclips bij bewegingsdetectie

Ondersteunt MPEG-4 en MJPEG-video op maar liefst 640 × 480, evenals maar liefst vier gelijktijdige externe gebruikers

www.linksys.com [nu cisco.com]

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *