Procter & Gamble household Video: Loxone’s New Presence Sensor

Video: Loxone’s New Presence Sensor

Een paar weken geleden heeft Loxone stilletjes een gloednieuwe aanwezigheidssensor toegevoegd aan hun thuisautomatiseringsassortiment.

Naast de infraroodbeweging en helderheidscircuits, heeft dit nieuwe apparaat een ingebouwde akoestische sensor (is dat anders dan een microfoon?) Om te helpen te vertellen of een kamer bezet is.

Na verschillende implementaties van lichten te hebben gehad op basis van beweging in ons oude huis in de loop der jaren, kan ik alles waarderen dat de vereiste om met je handen in de lucht te zwaaien, vermindert wanneer de lichten onverwacht uitgaan.

Hoewel deze nieuwe sensor niet onfeilbaar is, kunnen dingen als mensen praten of het geluid van een tv helpen beslissen of een kamer nog steeds bezet is. Samen met andere sensoren en de krachtige logische mogelijkheden van de Loxone Config Programming -toepassing, kan het ook helpen om dit soort beslissingen te nemen op basis van meerdere invoer.

De oppervlaktemontagessensorgeboom (onderdeelnummer 100422 in wit en 100423 in antraciet) heeft een detectiehoek van 360 ° horizontaal en 110 ° verticaal met een detectieveld van 8 m op een plafondhoogte van 3 m.

Geloof het of niet, met motiessensoren moet je naar hen verhuizen om je op te halen. Ja, met Loxone kunt u de time-outparameters uitbreiden om te passen bij de manier waarop een kamer wordt gebruikt,-maar we erkenden hier ruimte voor verbetering … bijvoorbeeld in niet-traditionele kamerindelingen of waar de inzittenden een tijdje niet kunnen verhuizen of waar De inzittenden bevinden zich misschien niet in het directe gezichtsveld van de bewegingssensoren.
In overeenstemming met ons die continu werken aan het identificeren van verbeterpunten in onze producten voor residentiële en commerciële gebouwautomatisering-hebben we een aanwezigheidssensor ontwikkeld die een ingebouwde akoestische sensor heeft! Dit komt bovenop infrarood- en helderheidssensoren.

Bekijk de video en de onderstaande link voor nog veel meer details.

Loxone.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *