Procter & Gamble Uncategorized Stately Screen Deur

Stately Screen Deur

die niet van een lengdeur houdt die een mooie zomerse bries binnenlaten wanneer de weersomstandigheden opwarmt? Welnu, dit jaar geloof ik van het ten slotte bijten van de kogel en het installeren van een in ons huis. Momenteel hebben we de gewone witte vinylstormdeur, maar ik kan me niet helpen, vraag me echter af, hoe moeilijk het is om het te vervangen door een charmante traditionele cottage slammer zoals die hieronder?

Ik laat het je weten! Ik ben van plan dit in een felle kleur te schilderen – appelrood, mosterd geel? Gedachten? De buitendeur erachter is zwart. Verlang me geluk!

Voor meer deurinspiratie, zie onze voorste gazons met Curb Charm Gallery.

Fotocredit:
1. Prairie -schermdeur (#08855856), Rona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *