Procter & Gamble household Badkamer Reno Fundamentals

Badkamer Reno Fundamentals

Naast keukens zijn badkamers een van de meest prominente ruimtes die huiseigenaren renoveren. Met $ 4.000 aan de lage kant van een extreem eenvoudige doucheruimte Reno -kosten tot $ 100.000+ voor badmasterwerken, ongeacht uw budget, het loont om zowel over doucheruimte materialen als proces te ontdekken. De juiste planning en geweldige stijl zullen altijd positief eindigen, zelfs als je die platte televisie misschien nog niet in de doucheruimte hebt. Dit is wat je in gedachten moet houden bij het plannen van een doucheruimte renovatie:

Loodgieter

Als uw sanitair voldoende is, zoveel code zonder lekken, dan kunt u op de esthetiek van de ruimte stappen. Desonds, laat uw bouwer inspecteren dat uw pijpen goed geïsoleerd zijn terwijl uw doucheruimte aan de gang is, zelfs als u geen enkele vorm van pijpen beweegt of vervangt. Als u de vereiste helpt van een professionele inspecteer de loodgieters Townsville op hun goedkope citaten.

Vloeren

Of u nu kiest op steen, keramiek of porselein, houd er rekening mee dat gepolijste oppervlakken glad zullen zijn als u nat is. Als de beveiliging een probleem is, selecteert u een aangescherpt (matte) of een gestructureerde afwerking. Mozaïektegels werken ook goed, omdat de extra groutlijnen een beetje veel meer tractie bieden. Houten vloeren in badkamers wordt veel vaker gebruikt, met name teak en bamboe, die goed werken in vochtige gebieden. Corktegel is geleidelijk prominent voor zijn schimmelbestendige kwaliteit.

Armaturen

Wit blijft de meest functionele kleur voor toiletten, kuipen en gootstenen. Als u echter van een minder standaardbenadering houdt, kunnen gootstenen gemaakt van steen, glas, roestvrij staal of geschilderd keramiek veel interesse toevoegen aan een badkamer. Toiletten worden aangeboden met verlengde of korte kommen. Als je met een beetje ruimte werkt, blijf dan bij een korter ontwerp.

Als een bubbelbad in whirlpool in uw plannen staat, kijk dan naar de basisstijl en in luchtjetstijl. Over het algemeen zijn luchtstralen veel gemakkelijker te reinigen dan basiswaterstralen, maar vraag uw verkoper de voor- en nadelen van elk voordat u het koopt.

Tubkraan Tip: Zet een handduw in met een nieuw bad. Het zal het schoonmaken veel gemakkelijker maken. Zoek op een vrijstaande kuip uw kraan en hardware aan de lange kant van het bad in plaats van de oude basiskraan-at-the-end, om veel meer ruimte te kunnen laten rusten om uw vermoeide hoofd en voeten te laten rusten.

Verlichting

Zorg ervoor dat de verlichting zowel geschikt is, evenals goed gelegen. Verlichting boven de gootsteen en de teller moeten je gezicht aansteken, niet de bovenkant van je hoofd. Het installeren van dimmers in een doucheruimte kan van een normaal bad een spa-achtig toevluchtsoord veranderen.

Ventilatie

Badkamers hebben een geschikte ventilatie nodig en zijn vaak uitgerust met een lelijke muur of plafondventilator. Combinatie -fan/lichten zijn nu echter beschikbaar. Dit type lijkt op routinematige verzonken “pot” -lichten, en gebruikt een veel meer naadloze look.

Elektrisch

Uw elektricien zal GFCI (Ground Fault Circuit Interrurrupter) uitstelt in uw doucheruimte als ze er nog niet zijn. Deze verkooppunten leveren beveiliging van de gevaren van elektrische schokken. Grondfoutbeveiliging is cruciaal bij het gebruik van elektrische gereedschappen of kleine apparaten zoals haardrogers of scheermessen die in contact kunnen komen met water of geaard sanitair en nodig zijn door code in badkamers, keukens en spa’s.

Opslag

Denk verder dan het medicijnkabinet. Maak gebruik van het gebied onder de ingebouwde bad surround voor handdoeken, produceer nissen tussen studs voor schermen of zeep en kan niet onthouden om voldoende gebied te wijden voor handdoekstaven en haken. Als het gebied het toelaat, is het produceren van een garderobe in een doucheruimte een opslag luxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *