Procter & Gamble Uncategorized Marmitek EasyTouch Panel10-goedkope X-10 TouchScreen Control

Marmitek EasyTouch Panel10-goedkope X-10 TouchScreen Control

Marmitek heeft onlangs de EasyTouch Panel10 gelanceerd. Het 10 -inch touchscreen kan gemakkelijk worden gemonteerd en omdat het op 2 x AA -batterijen draait, is er geen vereiste om muren te volgen of kabels te lopen. Het regelt draadloos X10 -modules rond het huis vanuit de ingebouwde zender. Gebruikers kunnen hun eigen achtergrond toevoegen door een afbeelding te maken, deze af te drukken en onder de glazen voorkant te glijden voor een look die gepersonaliseerd is bij hun eigen huis.

“Marmitek’s nieuwe EasyTouch Panel10 is een betaalbaar, draadloos touchscreen dat door iedereen kan worden geprogrammeerd en gebruikt, zonder dat een computer nodig is. Zelfs oma en opa kunnen alle lichten in het huis uitschakelen met één enkele aanraking op het paneel.

Aangepast ontwerp – Dit touchscreen is speciaal voor zover de inhoud van het scherm eenvoudig kan worden ingesteld op basis van uw eigen wensen en smaak. Twee verschillende configuraties bieden elk de optie om maximaal 30 knoppen toe te voegen. De aanraakknoppen krijgen elk hun eigen functie en kunnen worden geplaatst waar u maar wilt op het scherm. In combinatie met de mogelijkheid om een ​​persoonlijke achtergrondfoto onder het glazen aanraakpaneel te plaatsen, kunnen gebruikers een speciaal bedieningspaneel ontwerpen. Het is dus mogelijk om een ​​collage van foto’s van alle X-10-apparaten in het huis te maken en vervolgens de knoppen boven het relevante apparaat op het scherm te plaatsen. Gebruikers kunnen zelfs foto’s van familieleden gebruiken, zodat één aanraking op de foto hen onmiddellijk leidt naar de geliefde instellingen van de betrokken persoon. Natuurlijk kunt u altijd uw geliefde vakantieknap of een afbeelding gebruiken die past bij de stijl van uw interieur. Je bezit creativiteit vormt de enige beperking in dit opzicht.

Om u in staat te stellen meteen aan het werk te gaan en wat inspiratie te bieden, worden drie ‘stijlmonsters’ geleverd met het scherm, waardoor u drie verschillende achtergrondstijlen levert. De werking van thuisautomatisering is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Begin vandaag met Marmitek X-10 Home Automation of pas dit paneel in uw bestaande X-10 Domotics-systeem.

Specificaties-Het scherm is uitgerust met een ingebouwde marmitek X-10/RF-zender en een geïntegreerde antenne. Dit verzendt de Marmitek X-10-opdrachten draadloos naar uw X-10-zendontvanger. Het scherm, gemaakt van geborsteld aluminium, kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd of in de muur worden gemonteerd met behulp van een optioneel montageframe. Het scherm maakt gebruik van 2 AAA -batterijen en alle instellingen worden automatisch opgeslagen tijdens eventuele stroomstoringen.

Prijs en beschikbaarheid – De aanbevolen verkoopprijs voor de Marmitek EasyTouch Panel10 RF is 179,00 GBP incl. VAT. Het touchscreen is beschikbaar voor onmiddellijke levering op www.reallycleverhomes.co.uk en www.uk-automation.co.uk. ”

X10 op Amazon: marmitek.com

Video van een soortgelijk product

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *