Procter & Gamble household Opvallende trappen

Opvallende trappen

Houd er rekening mee dat die scène in Sunset Blvd., wanneer Norma Desmond de trap van haar landhuis langskomt om verslaggevers te begroeten? Neem een ​​suggestie van Old Hollywood en gebruik je trap als een platform voor drama.

Ik hou van deze opname van Londen, Britse professionele fotograaf Dan Duchars. Ja, de sappige sinaasappelloper vereist onze aandacht, maar het is de bijpassende streep van verf die de vegende curve van de trap volgt die deze trappen onderscheidt.

Evenzo, in het Long Island Cottage of Designer Muriel Brandolini, richten Rainbow Risers op wat een donkere, sombere trappenhuis dreigde te zijn.

Als u concepten verzamelt voor het bouwen van uw droomhuis, hier zijn er twee voor het bestand. In een showhome in Rusland heroverden de ontwerper Janna Bullock van New York de conventionele leuning en deed de reling. Jongeren zouden zeker ontevreden zijn, er was niets om naar beneden te glijden, maar het resultaat is zowel luchtig, kunstzinnig als cool.

En het is moeilijk om fout te gaan met een grillige wenteltrap. Ik kies deze opgeborgen in een hoek, net als de One London Dress Studioilse die is geïnstalleerd in een winkel ontwikkeld voor AESOP Cosmetics. aantrekkelijk op zichzelf, deze trappen vereisen geen nog meer verfraaiing om een ​​trendy verklaring af te leggen.

Voor veel meer trapinspiratie, heb je alles over het opnieuw afwerken van een trap.

Fotocredits:
1. Sunset Blvd. foto uit de bioscoopstijl
2. Dan Duchars
3. Cottage van Muriel Brandolini, fotografie door Eric Boman voor het juli 2009 -probleem van de wereld van interieurs
4. Janna Bullock
5. Studioilse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *