Procter & Gamble household Kitchen Pick-Ups

Kitchen Pick-Ups

Verwacht nu dat je de theedoek hebt gezien die we hebben ingelijst voor Gotta hebben het in ons nummer van juni 2009. Hoezeer ik ook van onze opname, het was een zware taak die tot slechts één theedoek werd verkleind.

Nu weet ik niet zeker of het mijn Britse achtergrond is, maar ik heb een kleine obsessie met theedoeken. Ik heb een redelijk grootte in huis en blijf eraan toevoegen wanneer ik maar kan. Mijn veel belangrijke ontdekking is waarschijnlijk degene die wordt afgedrukt voor het huwelijksevenement van prinses Diana en Prins Charles.

Gelukkig zijn deze keuzes veel gemakkelijker te vinden door:

1. Cuppa Tea door Mr. Ps. mug o ’char? Elegant een brouwsel? kopje thee? Pot van Rosie Lea? Une tasse de thé? Niettemin kiest u om het te vermelden, deze theedoek zal het bericht zeker overbrengen.
16 “x 28”; 100% katoen, met de hand gedrukt in het VK

2. Bieten door rijke ontwerpen. Bieten is een echt geweldige Britse groente; Gnarly aan de buitenkant en uitzonderlijk prachtig aan de binnenkant. Blijkbaar geloofden Romeinen dat het een afrodisiacum was, evenals vaak (als je er veel van eet), heb je misschien roze zijeffecten omdat het onschadelijk doorgaat met je spijsverteringssysteem! Hoora voor deze biet theedoek.
18 “x 29”; 100% katoen.

3. ‘T’ handdoek bij de manicule. Ik heb alsjeblieft een ‘T’, Bob. snap je?! Het is een TOW-theedoek! Klassiek…
18 “x 28”; 100% zwaargewicht natuurlijk katoen.

4. Ik ben geen papieren handdoekdoek van Great Egg. Breek uw afhankelijkheid van papieren handdoeken door te investeren in een katoenen maaltijdhanddoek! Grote 20 “x 28” All-Cotton maaltijdhanddoek met leuke zeefgrensde foto’s, evenals uitspraken als “Ik ben geen papieren handdoek” of “emotioneel onstabiel”.

5. Eet bij huis maaltijd handdoek door blauw Q van Great Egg. Eet je broccoli. Dus, wat heb je vandaag in de instelling ontdekt? Stop met je zus te slaan. Krijg moeder nog een glas wijn. Gigantische 20 “x 28” All-Cotton maaltijd handdoek, hand geweven in India door Fibinda en schermafdruk met niet-giftige inkten op waterbasis.

Fotocredits:
1. Cuppa Tea door Mr. PS van www.toDryfor.com
2. Bieten van rijke stijlen van www.toDryfor.com
3. ‘T’ handdoek door de manicule van www.todryfor.com
4. Ik ben geen papieren handdoekdoek door blauw Q
5. Eet bij huis maaltijd handdoek door blauw Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *