Procter & Gamble household 20 -jarig jubileumvieringen: win een Lifetime Plex Pass ter waarde van £ 120

20 -jarig jubileumvieringen: win een Lifetime Plex Pass ter waarde van £ 120

om ons 20e verjaardag te vieren, we hebben een berg met geweldige prijzen om weg te bieden dankzij een aantal extreem genereuze steun van onze favoriete Wise House -bedrijven. Om te beginnen is hier uw mogelijkheid om een ​​van twee levenslange plexpassen te winnen ter waarde van £ 120 elk!

Je begrijpt inmiddels dat we sinds het begin belangrijke plex -fans zijn geweest, zelfs voordat Plex plex was. De afgelopen 8 jaar was het een voorrecht om in staat te zijn om in de periferie te zijn van een organisatie die wordt gerund door een aantal ongelooflijk bekwame en gewoon verdomde aardige mensen. Dank aan het Plex -team voor hun steun aan de geautomatiseerde huisgemeenschap.

De prijs

Plex ondersteunt een aanzienlijke verscheidenheid aan hardware en de Plex Pass breidt de reeds uitgebreide functieset van de gratis versie uit door toegang te bieden tot premium functies zoals beheerde gebruikers, mobiele en cloud -synchronisatie, evenals camera -uploads naast vroegtijdig naar de nieuwste versies.

** Compeitie gesloten **

Gefeliciteerd met Automated House Forum-leden Noel-Pilot en Markcs voor elke winnende een levenslange plex-pas!

Laten we samen een uitstekende lijst met filmsuggesties krijgen om te bekijken op onze plex -setups. Dus voor een mogelijkheid om een ​​van de twee levenslange passen ter waarde van £ 120 te winnen, deel gewoon de titel van je favoriete film aller tijden (of je top 3 als je wilt) in deze thread op onze forums. simpel als dat.

We houden deze competitie open tot eind januari 2016, dus je hebt veel tijd om mee te doen. De 2 winnaars worden ook willekeurig geselecteerd en hier dan ook onthuld. Deze weggeefactie is over de hele wereld geopend (uw Plex -gebruikersnaam is vereist) en onze normale wedstrijdregels zijn van toepassing. Veel succes iedereen!

plex.tv: lees al onze plexs -berichten

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *