Procter & Gamble Uncategorized Keukenstijlmoeilijkheden

Keukenstijlmoeilijkheden

Als producent/regisseur voor op internet verfraaiing shows, zie ik vaak veel prachtige keukens. Maar niet zo goed lang geleden was mijn eigen keuken niet zo dromerig.

Begrijp me niet verkeerd, mijn keuken is een echt goede, grote ruimte, ongeveer 19 x 23 voet, maar het was extreem slecht aangelegd. Het is allemaal mijn schuld – ik heb het in 1999 gerenoveerd en was toevertrouwd aan een vreselijke werkomgeving. Nu, 12 jaar later, riep ik de assist van Aya Kitchens & Baths in om mijn keuken een welverdiende facelift te bieden. (Deze blog wordt gesponsord door Aya.)

Met de gootsteen in de hoek was iedereen altijd geclusterd in exact dezelfde hoek om te werken. De kasten links eindigden eveneens ongemakkelijk voordat ze het einde van de muur bereikten, wat impliceerde dat we praktisch geen counterspace hadden. Om nog een voorbereidingsgebied te produceren, hebben we een eiland toegevoegd, maar het zag er nooit het beste uit in de kamer.

De niet-overeenkomende kasten, diverse deurhoogtes en completes zagen er extreem “bitsy” uit-het was geen goed doordachte ruimte, waardoor het een echt onaangename keuken was om in te werken. Om nog maar te zwijgen van het geel. Ik was zo uitgeput van die gele muren. Het eetgedeelte werd ook niet goed gebruikt, en voegde nog veel meer hout toe dan nodig was aan de kamer.

Met dit alles was het tijd voor een make -over van een keuken. Mijn collega, Cameron MacNeil, had eerder met Aya Kitchens & Baths omgegaan, evenals dus werkte ik uiteindelijk met hen samen om mijn keukenstijlvolle bistro -stijl te bieden, evenals voldoende werkruimte. Het bedrijf produceert op maat gemaakte kasten voor een veel lagere kosten dan een op maat gemaakte keuken zou kosten, dus was extreem aantrekkelijk voor het project.

Ik begreep dat ik een keuken voor reno wilde, maar ik wist niet zeker welke stijlen ik zou neigen, dus ik keek naar de AYA -site voor inspiratie. Hier is een veel meer conventionele uitstraling, met de Ascot Cupboards in Charleston Clove.

De Stratus -kasten in leisteengrijze zebrano en Oyster Maple bieden extreem strakke lijnen. Misschien een beetje ook schoon voor mijn stijl, hoe nog steeds buitengewoon mooi.

Ik vond het diepe grijs van de Allegra -antracietkasten leuk, evenals de diepe, roestvrijstalen schort gootsteen. Toen ik veel meer motivatieopnamen had verzameld en een concept had van welke keuzes beschikbaar waren, kon Aya mijn keuken van die vóór foto’s naar iets tijdschriftwaardig in een paar weken nemen.

Ik kan niet wachten om je de opmerkelijke na foto’s te laten zien! Kijk voor nu uit over mijn Go to the Aya Showroom en het selecteren van kasten. Plus, ontdek veel meer over Aya.

Fotocredits: 1. Isabella Cairess Favaro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *