Procter & Gamble Uncategorized Handige apparaat van de week: Koopje Soundspats A1 PRO op oor draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Handige apparaat van de week: Koopje Soundspats A1 PRO op oor draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Je begrijpt al een hoofdtelefoonverslaafde, dus ik was blij toen sounpespatjes vraagt ​​of ik hun A1 Pro draadloze Bluetooth-eenheden wilde proberen.

De doos openen die we vonden …

Soundpats A1 PRO-hoofdtelefoon
Draagtas
USB-oplaadkabel
Audio kabel
Handleiding

De hoofdtelefoons zijn gebouwd van liever een betaalbaar uitziende plastic. Hoewel de materialen echter vrij zijn wat u zou verwachten op dit kostenniveau (momenteel minder dan £ 30), is het geluid niet. De 40mm chauffeurs bieden dat warme lawaai die we hunkeren en de instelbare hoofdband biedt een comfortabele pasvorm.

De 500 MAH-batterij biedt “tot 25 uur” speeltijd na een vergoeding van ongeveer 3 uur. De meegeleverde audiobekabeltelevisie impliceert eveneens u kunt gebruiken als de batterij leeg is of u op een vliegtuig bevindt die geen draadloze Bluetooth inschakelt.

Nadat ik ze mezelf een paar dagen heb gebruikt, heb ik ze op mijn kind geslaagd die op een week vakantie naar Spanje op weg was – een geschikte kans om hen een moeilijk leven te bieden met een tiener.

Ze lieten het huis weer zien, nog steeds in één stuk, maar wat was de beslissing over zijn terugkeer? Één woord … “GEWELDIG”.

Specificaties

Bluetooth-versie: Bluetooth 4.1
Oplaadtijd: ongeveer 3 uur
Muziekspeeltijd: ongeveer 25 uur (met 60% volume)
Standby-tijd: 200 uur

De soundspats A1 PRO zijn de allerbeste waarde on-ear hoofdtelefoon die we hebben geprobeerd, bewijzen dat lage kosten niet goedkoop hoeft te zijn.

633 beoordelingen

Soundcore by Anker Life Q10 Draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons, over oor, opvouwbaar, hi-res-gelicentieerd geluid, 60u speeltijd, snelle USB-C opladen, diepe bas, aux-ingang, voor reizen, op de internetklasse, huiskantoor

HI-RES GELICHTIGHEID: het HI-RES-logo is een teken van uitstekende audiokwaliteit, toegekend aan audiogadgets die in staat zijn om een ​​uiterst nauwkeurige weergave te creëren van wat de artiest bedoeld is om te worden gehoord. In tegenstelling tot de normale hoofdtelefoon, levert Life Q10 lawaai maar liefst 40 kHz voor een rijkere luisterervaring.
BASSUP: Onze speciale bassup-innovatie analyseert de lage frequenties van uw audio in real-time en verhoogt onmiddellijk de bas. Geïntegreerd met grote 40 mm dynamische chauffeurs, is basmacht gestimuleerd maar liefst 100%. Een knop op de beste earcup van de draadloze OOR Hoofdtelefoons Activeert BassUp.
Speeltijd van 60 uur *: een geavanceerde Bluetooth-chip met verminderde vermogensgring combineert met de wereldberoemde machtsinnovatie van Anker om enorme speeltijd te bieden, zelfs voor draadloos over oordelefoon. Luister voor een hele maand 2 uur per dag.

Aankoop op Amazon

soundpatsaudio.com: aangeboden bij Amazon

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Meer

WhatsApp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate Links / Afbeeldingen van Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *