Procter & Gamble household Video: New Philips Shade Go Portable Zigbee Light

Video: New Philips Shade Go Portable Zigbee Light

Philips heeft de meest recente toevoeging aan hun Zigbee Managed Wise Wise Home Lighting Range onthuld.

De schaduw Go (Hugo?) Is een lamp die zich van zijn hoofdlader kan losmaken om overal in uw huis, binnen of buiten te worden gebracht.

Het duurt ongeveer een uur, evenals een helft tot kosten en dat biedt u met maximaal 3 uur ontluiked verlichting. Philips zegt dat de lamp 16 miljoen kleuren kan creëren en bevat 5 gepatenteerde ‘Natural Dynamic Effects’:-

Gezellige kaars, zondag koffie, meditatie, betoverd bos en nachtavontuur. Je kunt het ook instellen om de lichtintensiteit langzaam te verbeteren om je ‘s ochtends zorgvuldig wakker te maken.

De lamp kan de ouderwetse methode worden beheerd vanaf de knop aan de achterkant. Maar eenmaal aangesloten op de draadloze Zigbee -brug, kunt u deze beheren via IFTTT evenals de iOS en Android -schaduw -apps om timers, meldingen, alarmen en geofencing in te stellen.

Integreer het zelfs in uw volledige huisautomatiseringsconfiguratie met de schaduw API. De Philips -lamp zal u ook in staat stellen uw Ambilight TV -verlichting te verlengen om de film- of gamemilieu in de hele kamer te verlengen.

De Philips Shade Go wordt aangeboden van Amazon.

590 beoordelingen

Philips Shade Go draagbare kleurverandering LED Wise Table Lamp (compatibel met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant)

Lifetime Maar liefst 20.000 uur (s) Mains Power 50-60 Hz

£ 69,99

aankoop op Amazon

Meethue.com: Meer wijze huisverlichtingsposten

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / foto’s van Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *