Procter & Gamble household Mooie plinten

Mooie plinten

Een goede vriend van mij probeert een huis te vinden en is onlangs uitgenodigd om een ​​potentiële plek te inspecteren. Het was een schattige Victoriaans met drie slaapkamers met heldere, ruime ruimtes en warme hardhouten vloeren, maar één ding leek me bijzonder vreemd: alle plinten in de woonkamer en eetruimtes waren verwijderd, waardoor een lelijke ruimte tussen zowel de gipsplaten als de vloer. Kortom, het leek als een deal zonder wenkbrauwen – er ontbrak er iets absoluut. Ik geloofde dat ik geloofde van de talloze methoden die mijn vriend, die niet van veel gedoe houdt, kinijzels misschien kan gebruiken om karakter aan het huis toe te voegen. Hier zijn vijf opties:

Soms is Basic het beste, zoals de geschilderde witte vierkante plinten in Bonnie Brooks’s gebagatelliseerde Metropolitan Loft.

Evenzo heel weinig ook veel warmer, ontwerper Ashley Bottes evenals haar professionele fotograaf Andere helft Christopher Wahl verzonken hardhouten plinten in de muur voor een schone, maar relaxte look in hun huis. De blootstelling boven de plinten is bijzonder scherp.

De onafgemaakte plinten in het Georgian Bay Cottage van Juli Daoust evenals John Baker – het paar dat Toronto’s Mjölk runt – hebben een rustieke charme.

Traditionele, ongeverfde houtliggen zullen nooit uit de mode raken.

Stylist Sasha Seymour behandelde haar keukenkast Tookicks in messing, verdubbelen als vintage ogende plinten. Ik hou van precies hoe het metalen tegen de visgraatvloeren glinstert.

Bekijk onze Painted Trim Picture Gallery voor nog veel meer inspiratie.

Fotocredits: 1. Home & House november 2011 nummer, fotografie door Virginia MacDonald2. Home & House juni 2011 nummer, fotografie door Christopher Wahl3. Home & House juni 2011 nummer, fotografie door Stacey Brandford4. Home & House mei 2012 uitgave, fotografie door Angus Fergusson5. Home & House september 2011 nummer, fotografie door Michael Graydon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *