Procter & Gamble household MyDoQ Smart Modular PLUG Socket System wordt vandaag gelanceerd

MyDoQ Smart Modular PLUG Socket System wordt vandaag gelanceerd

vandaag de lancering van MyDoQ, een interessant nieuw product dat de makers beschrijven als “‘s werelds eerste verwisselbare slimme modulaire plug -socketsysteem”.

Mydoq bevoegdheden en rekent apparaten en apparaten in tegenstelling tot alles wat eerder werd gezien, dankzij de verwisselbare voormodules die eenvoudig en snel kunnen worden geruild. Dit baanbrekende concept levert flexibele en energie-efficiënte opties voor alle huidige en toekomstige elektrische behoeften.

Smarts

Het systeem vereist een 35 mm rugvak en de hot-swappable slimme modules worden gesynchroniseerd met Alexa en Google Home door middel van de meegeleverde MyDoQ-app die bijvoorbeeld kan worden gebruikt om laadtijden te plannen.

Twee systemen

MyDoQ wordt gelanceerd met twee slimme modulaire systemen …

De Wall Socket-versie ideaal voor huiseigenaren die in staat zijn om hun bestaande achterboxen en een 4-weg extensie voorsprong te vervangen voor zowel huurders / huizenoppervlak als degenen die een nog grotere flexibiliteit houden.

Er worden verschillende modules gelanceerd in deze eerste fase, Universal US en UK PIN -modules, 2x intrekbare laadmodules en een draadloze oplaadmodule met verstelbare wieg.

Er is een derde optie, een niet-smart, niet-modulaire dubbele socket met USB in dezelfde stijl als de rest van het bereik om gemakkelijk in uw kamer te matchen.

De Indiegogo-campagne begon vandaag officieel van start en met de 40% vroege vogelkortingsaanbiedingen, beginnen de prijzen bij £ 60 voor de dubbele in-wall socket met 2 modules naar keuze.

Bekijk de video en de onderstaande link voor alle details …

mydoq op Indiegogo

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *