Procter & Gamble household Samsung Wise House Links TVS, Appliances & Smartphones

Samsung Wise House Links TVS, Appliances & Smartphones

Samsung Electronics heeft CES geselecteerd om hun nieuwe ‘Samsung Wise Home’ -service te onthullen waarmee individuen kunnen beheren en hun slimme tv’s, huisapparatuur en smartphones kunnen verwerken.

De drie primaire kenmerken van Samsung Wise House zijn gadgetcontrole, huisaanzicht en wijze klantenservice.

Samsung heeft ook hun eigen toegewijde Wise House Software Application Protocol (SHP) opgericht om connectiviteit tussen alle Samsung Wise House -producten mogelijk te maken.

Het stelt dat het ook zal samenwerken met partners van derden om zowel apparaat als apparaat van andere producenten in te schakelen, maar zal dit echter voldoende zijn voor het protocol om het momentum dat het nodig heeft te verwerven?

Met gadgetcontrole kunnen individuen gepersonaliseerde instellingen op hun mobiele gadgets of wijze tv gebruiken om huisgadgets te screenen of te beheren – die bijvoorbeeld op airconditioning worden aangebracht of verlichting activeren – in of buiten het huis, of zelfs tijdens het reizen naar het buitenland. Bij de aanraking van een toegewijd Wise House App -pictogram op hun apparaat, stelt de service individuen in staat om een ​​of meerdere gadgets tegelijkertijd te beheren, ongeacht waar ze zijn.

Samsung zal ook spraakbeheer naar het systeem brengen met zijn smartphones, tablets en hun allereerste draagbare apparaat, de Galaxy Gear -scenario’s zoals deze …

Smart House biedt ook een spraakopdrachtfunctie op alle controller -apparaten. Als een persoon stelt ‘uitgaan’ naar zijn Galaxy Gear -apparaat, worden huisverlichting en gekozen apparaten uitgeschakeld. Als de persoon ‘Good Night’ staat voor hun wijze tv -afstandsbediening, wordt de tv uitgeschakeld en wordt het lichten gedimd en langzaam uitgeschakeld in gereedheid voor slaap. Individuen kunnen ook chatbeheersing op hun smartphone -app gebruiken als een leuke, praktische methode om met hun apparaten te communiceren.

De Wise House Service wordt uitgerold over Samsung -gadgets en apparaten in de allereerste helft van 2014 en het is duidelijk dat Samsung er in de toekomst enorme plannen voor heeft.

Samsung is ook van plan om de Wise House-service te verbreden om huishoudelijke, beschermde huistoegang, gezondheidszorg en eco-huistoepassingen met de partnerschappen met externe serviceproviders in deze sectoren te dekken, ter ondersteuning van pleeggezden industriële kansen en groei De Linked House Service Marketplace.

Samsung.com: gerelateerd – The AllSeen Alliance: Galaxy Gear

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *