Procter & Gamble household Handige gadget van de week: Toshiba Canvio Connect II 3TB draagbare harde schijf

Handige gadget van de week: Toshiba Canvio Connect II 3TB draagbare harde schijf

Of het nu een garage of een harde schijf is, de kans is groot dat als u van ons houdt, u altijd de beschikbare ruimte vult. Dus toen Toshiba ons vroeg of we hun nieuwste draagbare harde schijf willen uitproberen, zeiden we oh ja.

De Toshiba Canvio Connect II draagbare harde schijf is een trendy en verkleinwoord kleine schijf, maar het bevat een ongelooflijke 3 TB aan gegevens.

De glanzende rode afwerking (ook andere kleuren beschikbaar) geeft het een kwaliteitslook en het past mooi in je hand. Een enkele blauwe LED en een USB 3 -aansluiting zijn de enige onderbrekingen van deze plastic kiezelstenen.

OS -vriendelijk

Voor Mac -gebruikers wordt de drive nuttig geleverd met Tuxera, een chauffeur waarmee u kunt schrijven en NTFS -partities kunt lezen. Dit hulpprogramma is alleen al ongeveer £ 20 waard en bespaart minder ervaring met gebruikers het gedoe van het formatteren van de drive in een veel meer Mac -vriendelijke FS.

Het betekent ook dat de schijf eenvoudig gegevens tussen Mac en Windows overbrengt. U kunt natuurlijk ook de drive weergeven met het formaat van uw keuze.

Snelheid

Hoewel de Toshiba niet de snelste rit is die we ooit hebben geëvalueerd (lees en schrijft ongeveer 120 MB/s), is het voor de meeste veel meer dan voldoende.

We hebben het ideaal gevonden voor het overbrengen van bestanden en het nemen van onze films en andere media op hols. en ook geweldige waarde.

De Toshiba Canvio Connect II draagbare harde schijven beginnen bij ongeveer £ 50 voor de 1 TB en gaan naar ongeveer £ 100 voor deze 3 TB -versie.

Beschikbaar bij Amazon

1.149 beoordelingen

Toshiba canvio Connect II 500 GB draagbare externe harde schijf 2,5 inch USB 3.0 – Blauw – HDTC805EL3AA

Draagbare externe harde schijf met capaciteit van 500 GB
Ultra snelle overdrachtssnelheden met USB 3.0 (USB 2.0 compatibel)
Auto-backup-software

aankoop op Amazon

toshiba.eu

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / afbeeldingen van Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *