Procter & Gamble Uncategorized CAAVO is intelligente HDMI Switcher plus tv -stem Universal Remote Roled In One

CAAVO is intelligente HDMI Switcher plus tv -stem Universal Remote Roled In One

is die show die ik beschikbaar bekijk op mijn Amazon Fire TV -stick, of was het mijn chromecast met Netflix. Of misschien was het mijn Apple TV of mijn Roku. Het leven wordt veel ingewikkelder.

De nieuwe CAAVO is een doos die een universele afstandsbediening combineert, een HDMI -schakelaar en veel smarts om te proberen uw tv -leven te vereenvoudigen. Het detecteert en configureert automatisch elk apparaat dat u aansluit op een van de 8 HDMI -poorten (4K -ondersteuning, maar niet HDR).

Je kunt CAAVO’s eigen stem -afstandsbediening of elk Alexa -apparaat gebruiken om naar je shows te gaan door simpelweg iets te zeggen als “Bekijk veranderde koolstof”. De CAAVO Universal Search zal uitzoeken waar de show is, selecteer de juiste hardware en start uw programma.

Gebruik CAAVO’s slimme universele zoekopdracht om films, shows, sport, teams of acteurs op al uw apparaten te vinden, inclusief live tv en DVR. Bovendien kunt u met de functie van de wachtlijsten van CAAVO alles zien wat u onlangs hebt bekeken, op één scherm georganiseerd en gesorteerd op service.

Er is nu een beperkte oplage van 5.000 eenheden te koop met prijzen vanaf $ 399. We hebben het bedrijf gevraagd of ze nog plannen hebben om in het VK te verkopen en ze vertelden ons …

Op dit moment verzendt CAAVO niet naar het VK, maar we laten u weten zodra we een update hebben over de beschikbaarheid van verzending.

Ze veronderstellen onlangs de eenheid en het biedt een geweldige weergave van hoe slim het systeem echt is. Bekijk hun video hieronder vanaf ongeveer de 30 -markering van 5 minuten …

caavo.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Meer

WhatsApp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *