Procter & Gamble Uncategorized Five Star Dining Chair

Five Star Dining Chair

Ik werk vaak aan onze maandelijkse voedselverhalen, dus ik ben regelmatig op zoek naar uitstekende nieuwe eetzalen om te verschijnen. Mijn meest actuele vondst, op mijn motivatiebord aangepakt als een sterke concurrent voor het voedselverhaal van januari 2010, is de nieuwe Såga -voorzitter ($ 89) uit de IKEA PS -collectie. Ik hou van de basisstijl en traditionele lijnen, en ik vind het vooral leuk dat het grijs is. Hier is wat de ontwerper Nike Karlsson heeft verklaard over het ontwerp van deze stoel:

“Ik wilde een goed gemaakte stoel maken waar fittingen deel uitmaken van het idee. Als een zaaghuis! Al zijn fittingen zijn zowel zichtbaar als het gebouw is zowel rationeel als eenvoudig te begrijpen. Het resultaat is een solide beukenstoel met een unieke en persoonlijke uitdrukking, die volgens mij coördineert met veel verschillende stijlen. ”

Alleen verkrijgbaar bij vier IKEA -winkels:
Etobicoke, op
Boucherville, QC
Edmonton, AB
Coquitlam, BC

Fotocredit:
Ikea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *