Procter & Gamble household Zie Idee Space Sketches komen tot leven!

Zie Idee Space Sketches komen tot leven!

Precies hoe interieurontwerpers zowel motivatie als concepten veranderen in prachtige ruimtes? We spraken met Philip Mitchell, de klassiek-meets-demporaire ontwerper die zijn tijd splitst tussen Toronto, Chester, N.S. evenals NYC, om te ontdekken. Klik met een paar van zijn voorkeursruimtes, plus een beelder-de-scenes kijk naar een idee-schets voor iedereen, en ontdek precies hoe dicht het eindproduct zijn voorlopige plan betrof.

In het Nova Scotia-huis van Philip heeft een ingezate zitruimte een traditionele geweldige looks, maar aanvoelt nog steeds gastvrij en gezellig. “Deze ruimte is praktisch precies zo geconceptualiseerd, omdat ik het volledig helemaal opnieuw kon stylen. Evenals het was mijn eigen persoonlijke huis, bijgestaan ​​- ik had al tal van de producten die in de ideeënschets werden gebruikt, of ik begreep precies wat ik in de ruimte wilde zien, ‘zegt hij.

Deze geavanceerde trap bevindt zich in het huis van een klant, en opnieuw, kunnen deelnemen aan de stijl vanaf het extreem begin, impliceerde geen verrassingen tijdens de bouw. “Ik was in staat om te verschuiven en verhuiswanden te schakelen en architecturale details te integreren die de klanten hadden gevraagd. Toen we zich op deze elementen vestigden, ging ik over het integreren in een standpunt dat onze discussies toonde en wat ik had gevisualiseerd voor de ruimte. Het volstaat aan staat dat we allebei blij waren met het voltooide product en precies hoeveel het onze samenwerking toonde. ”

“Toen we begonnen te geloven in de stijl voor deze badkamer, was het idee een beetje veel conventioneeler in gevoel,” zegt Philip. “We hadden conventionele paneelstormen, kasten en een bakpaneel georganiseerd samen met cafégordijnstijl raambekleding. Naarmate het werk zich ontwikkelde, werd het echter verwijderd dat de smaken van de client naar een veel eenvoudiger, eigentijds gevoel leunden, dus vereenvoudigde ik alle details, inclusief de raambekleding. ”

“De charme van het ontwikkelen van een gebied dat net wordt verfraaid (in plaats van gerenoveerd te worden) is dat je alle specifieke gekozen meubels kunt tekenen, evenals accessoires voor het gezichtspunt om duidelijk te laten zien hoe het gebied precies is hoe het gebied is Gaan kijken, ‘legt Philip uit. “In deze foyer koos de klant uiteindelijk vrijwel alle stukken die ik voorstelde, omdat het eenvoudig was om precies te begrijpen hoe het gebied eruit zou zien wanneer het werd voltooid.”

“Het gebruik van bestaande stukken helpt eveneens enorm bij het conceptualiseren van een presentatiepuntschets,” zegt Philip. “Mensen worden vaak opgewonden over het vooruitzicht om geërfde huishoudelijke stukken, antiek of emotionele producten te hergebruiken – vooral wanneer ze zich in de ruimte kunnen voorstellen, zoals in deze weergave. Vaak om een ​​schets te zien zoals dit helpt een persoon te begrijpen dat, hoewel een specifiek stuk misschien niet de allereerste of perfecte keuze is geweest, het een fantastische functie in hun huis kan worden. ”

“We hadden een plan voor deze badkamer, maar na het zien van motivatiefoto’s van de favoriete Europese hotelbadkamer van mijn klant, werden we beïnvloed om het ontwerp te herwerken en een paar van die details in hun ruimte te integreren. Werken met hun wenslijst en hun wens voor een uitgesproken formele ruimte, deze ruimte betrof echt het leven. ”

De visie van Philip voor deze ruime keuken omvatte een vrijstaande eiland in meubels in meubels en een onderworpen potrek, maar een van de huiseigenaren was niet zeker. “Het concept achter deze weergave was om de klant te bieden op het concept van het Open Island en het hangend potrek,” zegt Philip. “Maar toen ze deze schets zagen integreren van de twee voorgestelde producten die het was goedgekeurd. gebruikt als een hulpmiddel, mijn tekeningenzijn vaak een hulpmiddel om klanten te helpen zich veel comfortabeler te voelen bij het nemen van stijlbeslissingen tijdens het bouwen of decoreren. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *