Procter & Gamble Uncategorized Ultramod Vegas Villa

Ultramod Vegas Villa

Las Vegas wordt vaak belachelijk gemaakt voor zijn architectuur, een pastiche van bijna elke stijl van Egyptische piramides tot Venetiaanse fantasieën. Stap weg van de glitter van de strip en er zijn enkele interessante eigenschappen, zoals deze gigantische (in zowel prijs als vierkante meters) $ 12 miljoen herenhuis bekend als pijlpunt in de uitlopers buiten de stad.

Het huis is misschien uitgestrekt, maar in plaats van over het landschap te komen, lijkt het uit het glooiende terrein te stijgen waarop het zit. Verweerd metaal en glas echoën en weerspiegelen het roodachtige landschap, en inheemse vegetatie bewijst dat je geen groen strook gazon nodig hebt voor een weelderige look in de woestijn, maar als je een prachtig gazon wilt hebben, kijk dan hier deze zondag gazonverzorging beoordelingen.

Veel westerse huizen proberen te doen alsof, door architectuur en landschap, dat ze zich op een andere locatie bevinden. Hier omhelzen architecten Marmol-Radziner de woestijn met een lay-out die open staat voor zowel een centrale binnenplaats als het uitzicht rond het huis. De roestkleurige geometrische structuur wordt in de vermelding geïdentificeerd als de “Sky Space”, die, voor zover ik kan zien, gewoon een mooie plek is voor sterrenkijker. Dit is Vegas, er is ook een basketbalveld op kelderniveau.

Hier is een zicht op die centrale binnenplaats en de woonkamer daarachter. Zelfs dit kleine stuk land wordt zorgvuldig geplant, deels vanwege “ruimdenkende klanten en een dik budget”, aldus de landschapsarchitecten. Wil je de trap overslaan? Een lift zal je tussen de vloeren pendelen.

Het stand-alone “Dining Pavilion” heeft uitzicht aan drie kanten, waaronder een panorama van de strip in de verte. Links zie je de rand van het ronde zwembad dat bijna de lengte van het huis loopt. Aan de andere kant van de woonruimte is er een buitenspa voor de hoofdslaapkamer, compleet met duikbad en buitendouche.

De keuken heeft voldoende teller – en kast – ruimte om een ​​leger te voeden. En het is ook een goede zaak, want er zijn vijf slaapkamers, een apart pension en parkeren voor minstens zes auto’s, als je een autoliefhebber bent en wil die lege ruimtes vullen, zie hier de R -code van 1968 Mustang van Revologie nu te koop. Ik hou echt van die periwinkle -kasten aan de verre muur; Het is een onverwacht zachte, waterige kleur om te gebruiken in een woestijnhuis.

Wat denk je? Zou dit huis in Las Vegas je het gevoel geven dat je de jackpot hebt gewonnen?

Fotocredits:
1–5: Scott Mayoral, via Crosby Doe Associates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *