Procter & Gamble household Small Garden Accessories

Small Garden Accessories

Ideaal nu is de vensterbank van de woonkamer van mijn appartement bekleed met bijna 20 startpotten – elk bestaande uit een kleine, ontluikende spruit die binnenkort naar buiten wordt overgebracht naar mijn moestuin. De onverharde patch is klein-tussen 50 en 60 vierkante voet-maar elke zomer produceert het tomaten, radijs, bonen en kruiden zoals koriander, lavendel en citroen tijm (mijn geliefde vanwege zijn hemelse citrusgeur). Gezien de verkleinende grootte van de partij, is er heel weinig ruimte voor alles behalve de planten – absoluut geen ruimte voor tuinkabouters! Toch kunnen enkele cruciale elementen zorgen voor een aantrekkelijke, functionele ruimte. Hier zijn een paar dingen die ik heb gekeken:

Deze tuinmarkeringen van Crate & Barrel zien eruit als kleine krijtborden, maar zijn eigenlijk gemaakt van gerecyclede koffiekopjes en het “krijt” is een weerbestendige waxkrui.

Mijn collega Margot Austin wees op deze set kleine tuingereedschap. Tussen 8 tot 9 inch zijn ze klein genoeg om te manoeuvreren tussen mijn stevig afstandelijke planten (en gemakkelijk op te slaan in mijn appartement), en zijn levendig en speels met hun verschillende kleuren. Bovendien is de set van zes voor $ 9,50 zeer betaalbaar.

Deze tuinvoorstellen duren lang omdat ze met plastic bedekt staal zijn, dus ze rotten niet als houten. En omdat ze groen zijn, zullen ze subtiel achteruitgaan in een massa bladeren.

Ik weet niet zeker hoe functioneel dit water kan zijn – het bevat misschien niet genoeg water – maar het is schattig genoeg om door de tuin weg te gaan!

Fotocredits: 1. Krat & vat2. Lee Valley3. Lee Valley4. Antropologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *