Procter & Gamble Uncategorized Nieuwe geautomatiseerde huisforums

Nieuwe geautomatiseerde huisforums

De nieuwe geautomatiseerde huisforums zijn nu online! – Onze nieuwe verbeterde forums zijn nu omhoog en werken op het uitstekende VBulletin -systeem dat verbeterde prestaties biedt naast tal van nieuwe functies. Hier zijn een top tien van een paar van de hoogtepunten …
1. RSS -feeds – Feeds worden nu aangeboden voor elk privéforum naast een afzonderlijke “algemene” feed van de laatste berichten op alle forums (klik op het RSS -bord in uw browser).
2. E -mailabonnementen – U kunt zich nu aanmelden voor een privéthread om een ​​nieuwe post op de hoogte te stellen, zelfs als u zelf niet in die thread hebt gepubliceerd. U kunt zich ook aanmelden voor een heel forum om op de hoogte te worden gebracht wanneer er geen enkele vorm van berichten wordt gemaakt.
3. Veel beter wijzigen – de nieuwe forums zullen het formaat van een veel nauwe breedte omvatten dan voorheen. Het is leesbaar in 800 × 600 en je kunt het zelfs bekijken op mobiele gadgets en wijze telefoons … 4. Verbeterde bladeren – de nieuwe browse -box is veel krachtiger en bevat een type “geavanceerd zoek” voor nog veel meer opties.
5. Verschillende te zien modi – u kunt selecteren om de forums in de basislineaire modus te bekijken of over te schakelen naar schroefdraad- of hybride weergaven.
6. Inklapbare forumsecties – U kunt de secties samenvoegen waar u niet aan denkt en alleen de forums bekijken die u wilt.
7. Afdrukbare versies – Geschikte afdrukbare versies van threads worden nu in totaal aangeboden met lange URL’s voor uw referentie.
8. Personalisatie – nieuwe handtekeningen en avatars -keuzes zijn beschikbaar.
9. Een publicatie delen – u kunt nu snel linken naar een privéberichten. Elke publicatie heeft een nummer linksboven (bijv. “#13”), klik gewoon op dit en snijd en plak de URL om dat precieze bericht met iemand anders te delen.
10. Vleesvlees – Verbeterde omgaan met zowel de matiging van nieuwe leden zou een enorme reductie moeten zien op ongewenste berichten die sites bieden met naakte vrouwen en verschillende pillen
Terwijl de import van de oude forums alle berichten, accounts, threads, rangen enz. Bracht, hebben we Avatar niet geïmporteerd, dus je moet die opnieuw instellen. Afgezien van dat wat er dan normaal moet werken, logt u gewoon in met uw typische gebruikersnaam en wachtwoord.

De forums zijn bereikbaar vanaf de link in het navigatiebox linksboven zoals gewoonlijk, of u kunt bookmark forums.automatedhome.com als u dat liever hebt.

Veel dank aan Steve Edwards voor al zijn moeilijke werk dat de oude forums in het nieuwe systeem importeert, evenals voor Kwong Li en Stuart Grimshaw ook voor hun assist.
Mark McCall

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *