Procter & Gamble household Vraag het aan een ontwerper: make -over tips voor keuken

Vraag het aan een ontwerper: make -over tips voor keuken

Q. Wat moet ik doen om mijn keuken bij te werken?

(Zie Our Ask A Designer ™ -pagina om uw eigen vraag in te dienen.)

A. We begrijpen allemaal dat de keuken meestal de duurste ruimte is om te renoveren, maar als u het goed plant en de tijd neemt om na te denken over de drie grote elementen, kunt u uzelf veel hoofdpijn besparen.

Ik ontwikkel me graag van buitenaf, dus het allereerste waar ik op kies zijn de kasten. Als uw bestaande structureel gezond is, kunt u ze gewoon nieuw leven bieden met een nieuwe laag verf en bijgewerkte hardware. Of ga nog een stap verder en beëindig ze met wat freeswerk om te schetsen voordat je het schildert. Misschien schakelt u misschien een paar kastdeuren uit voor glazen frontjes om een ​​oever van vaste stoffen te verlichten. Het is niet goedkoop, maar het zal minder duur zijn dan het vervangen van uw hele keuken.

Ten tweede, geloof tellers: een natuursteenachtige kwarts is een geweldig materiaal voor keukens, omdat het extreem duurzaam, voedselveilig, eenvoudig te bewaren en zowel warmte als krasbestendig is. Butcherblok is een mooi betaalbaar alternatief; Het kan worden gekozen voor slechts $ 30/lineaire voet. Alles wat ook laminaat is, eigenlijk!

En ten derde, verlichting. Inbouw lichten in het plafond zijn een uitstekend idee, maar als dat net zo goed werk is, kun je een paar fascinerende hangers over het eiland of tafel opzetten om de verlichting te stimuleren.

Dan, met de enorme producten erin, kunt u de look van de look van bovenopkomen met nieuwe kasthardware en een kraan en theedoeken.

Zie meer vraag een designer -antwoorden. Stuur plus je eigen vraag in, met aanwijzingen van onze Ask A Designer ™ -pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *