Procter & Gamble household 5 Style Patronen met Ageless Charm

5 Style Patronen met Ageless Charm

H&H stylist Reiko Caron deelt vijf tijdloze ontwerptrends.

Terwijl ik onlangs met de H & H -archieven keek, en uitstekende gebieden bewonderde van recente problemen tot de jaren 80, zag ik een handvol verfraaiingspatronen die weer opduiken en opnieuw. Elk jaar bewijzen onze aanbevolen ontwerpers en huiseigenaren dat een nieuw gezichtspunt gewoonlijk alles is nodig om een ​​oud voorkeur nieuw leven te bieden. Niet overtuigd dat een patroon tijdloos kan zijn? Inspecteer enkele van mijn voorkeursgebieden uit recente problemen die vijf traditionele looks vertonen.

Terracotta -vloeren maken een comeback. Hun warmte en betaalbaarheid maken hen de geschikte keuze om een ​​authentieke Spaanse aanraking toe te voegen. In 1987 combineerde ontwerper Joanna Thring deze warme tegels met traditionele dennenmeubels voor een landgevoel, terwijl in juli 2015 Morgan Michener van H&H en Kai Ethier ook een meer eclectische en eigentijdse look gingen met gladde ijzeren stoelen met gladde ijzeren stoelen als een tabel met marmeren met marmeren.

Fotograaf: 1. Michael Mahovlich 2. Angus Fergusson

Bron: 1. Home & House april/mei 1987 2. Home & House juli 2015

Ontwerper: 1. Joanna Thring 2. Morgan Michener evenals Kai Ethier

Levendige botanische prints waren enorm in de jaren 80; Inspecteer deze leefruimte gewoon uit ons nummer van juni/juli 1987. Naast dat we vandaag nog steeds van heldere bloemen houden, benaderen we ze op een meer minimale, eigentijdse manier. In april 2012 haalde H&H Margot Austin een Pared-Back-benadering van het patroon, het kiezen van een levendig dekbed evenals enkele muuroverdracht om een ​​paar kleurtjes naar deze galerijwitte slaapkamer te brengen.

Fotograaf: 1. Michael Mahovlich 2. Angus Fergusson

Bron: 1. Home & House juni/juli 1987 2. Huis en huis april 2012

Ontwerper: 1. Jane Dupere evenals Ursula Kaiser 2. Margot Austin

Een zwart en een witte keuken is om goede reden een terugkerend patroon: het maakt een geschikte achtergrond voor accenten in verschillende kleuren en afwerkingen, evenals een frisse, grafische look. In de late jaren tachtig waren witte apparaten en afgeronde trekkingen prominente toevoegingen. Nu, gestroomlijnde hardware, vierkante opslag en gemengde metalen accenten voelen stroom aan.

Fotograaf: 1. Masao Abe 2. André Rider

Bron: 1. Home & House September 1987 2. Home & House September 2015

Ontwerper: 1. Jackie Raison 2. Gabrielle Savoie

Paarse is een meerjarige voorkeur op de Accent Color Department, omdat het zowel licht als charmant of diep kan scheeftrekken en dramatisch. In deze leefruimte uit het einde van de jaren ’80 maakten lagen op lagen van violette verf en textiel een sterke verklaring af. Meer recent bracht H&H ’Sally Armstrong een ingetogen draai op paars door het te temperen met neutrale tinten en natuurlijke texturen.

Fotograaf: 1. Michael Mahovlich 2. Virginia MacDonald

Bron: 1. Home & House maart 1987 2. februari 2013

Designer: 2. Sally Armstrong

Deze relaxte leefruimte van ons probleem met mei/juni 1993 omarmde het Spaanse stijlpatroon volledig met zijn lagen van warme kleur en natuurlijke textuur. Tegenwoordig heeft de Spaans-beïnvloede look een meer gestroomlijnde sfeer, zoals te zien in dit showhome van 2011 dat langbenige zitplaatsen integreert, evenals een slanker open haardprofiel.

Fotograaf: 1. Rob Melnychuk 2. Michael Graydon

Bron: 1. Home & House mei/juni 1993 2. Home & House oktober 2011

Ontwerper: 1. Francesco Giulini 2. Keith MacDonald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *