Procter & Gamble household 6 Designer-goedgekeurde kinderen voor kinderen voor back-to-school

6 Designer-goedgekeurde kinderen voor kinderen voor back-to-school

Hoewel mijn zoon in september pas in de klas gaat, zie ik al het belang van een aangewezen gebied voor huiswerk en instellingsprojecten. Een geweldig bureau is daar een groot deel van. Hoewel er niets mis is met huiswerksessies op de keukentafel, zal uw jongeren een bureau geven om hun eigen te bellen, zowel moeilijk werk als creativiteit motiveren. Laat ze deel uitmaken van het koopproces, maar geef ze niet zo goed gezag. Zowel mama als papa begrijpen tenslotte het beste als het gaat om design! Hier zijn mijn favoriete bureaus die zowel kindvriendelijk als door volwassenen goedgekeurd zijn.

Ik hou van de eenvoudige strakke lijnen van de Burnham -bureau van Elte Mkt. Het heeft twee laden en een lip die zowel rond de zijkanten als rug gaat – perfect voor rollende pennen en potloden. Mensen gebruiken die nog steeds, toch?

Bron: ELTE MKT

Producten: Burham Desk, $ 895.

De opslagbureau van Catalina van PBKids laat het cottage -land neerkijken. Ik vind het precies leuk hoe het de keuze heeft om een ​​hok toe te voegen voor extra organisatie.

Bron: Pottery Barn Kids

Producten: Catalina Storage Desk, $ 129 tot $ 499US.

Het Micke -werkstation van IKEA is betaalbaar en biedt een aantal fantastische toeters en fluitjes, zoals een magnetisch bord en snoeruitgang. De felblauw en witte combo is een fantastische methode om kleur toe te voegen aan de ruimte van uw kind.

Bron: Ikea

Producten: Michke Workstation, $ 127.

De Emily Petit -bureau van Ethan Allen is absoluut geweldig voor een traditionele slaapkamer. Ik geef de voorkeur aan het zwart, maar het is ook beschikbaar in wit en een natuurlijke houten kleur.

Omdat het zo eenvoudig is en het uiterlijk van een antiek meubelstuk heeft, kan het snel de slaapkamer worden verplaatst en worden gebruikt als een console in bijvoorbeeld een hal wanneer je kind het is ontgroeid.

Bron: Ethan Allen

Producten: Emily Small Desk, $ 1.109.

Dit bureau uit Dwellstudio heeft de prominente hedendaagse uitstraling uit het midden van de eeuw. Grote laden en oppervlakte bieden meer dan voldoende ruimte voor instellingsvoorraden.

Bron: Dwellstudio

Producten: Franse witte bureau uit het midden van de eeuw, $ 699US.

Deze originele teakbureau uit het midden van de eeuw is mijn favoriet. De kosten zijn op punt en de stijl is klassiek. Misschien is het een beetje volwassen, maar dat betekent alleen dat het met je kind in de volwassenheid zal groeien.

Bron: Guff Furniture

Producten: Vintage Teak Desk, $ 495.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *