Procter & Gamble household Snelle bruiloftsevenementupdate

Snelle bruiloftsevenementupdate

afgelopen zaterdag was ons huwelijksevenement in het huisje. Het was een beste weekend en waarschijnlijk de meest memorabele, zinvolle gebeurtenis van mijn leven tot nu toe. Alleen ons naaste huishouden en vrienden werden uitgenodigd om te delen in de ervaring – het was een rustiek en eenvoudig, intiem diner. Het werd uiteindelijk een geweldig ding dat ik de verfraaiing nog niet echt had aangeraakt, omdat we het interieur konden behandelen als een enorm restaurant (we huurden alles). Sinds de locatie van de cottage duurde het echt maanden en maanden van planning, ook al was het een gematigde aangelegenheid voor slechts 24 mensen!

Het hebben van de datum van het huwelijksevenement heeft ons echt aangedrongen om de cottage -constructie te totaal. Het was een hoop werk, vooral voor arriz en onze bemanning, evenals alle onafgemaakte details over het gebouw aan het einde waren zo overweldigend dat het ons bijna over de rand gooide. Zoals wakker worden van de ochtend van het huwelijksevenement en zich realiseerden dat er geen knop op de douchekamerdeur stond. Evenals dan naar het bijgebouw gaan om te ontdekken dat een hert met zijn gewei tegen de deur was gestopt, moest ik het opnieuw schilderen. Op de een of andere manier kregen we wat gedaan, evenals de viering van het huwelijksevenement was de grote finale van dit alles. Ik had geen veel betere beloning kunnen vragen.

Blijf op de hoogte … Ik zal veel meer details en foto’s publiceren op vrijdag 9 oktober. Ik kom net weer in de werkgroef na een week vrij en heb nog te vriendelijk moeten zijn met alle foto’s van de bruiloftsevenementen!

Fotocredit:
Andreas Avdoulos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *