Procter & Gamble Uncategorized Een trap inrichten

Een trap inrichten

V. Wat kan ik doen langs onze trap naar de tweede verdieping in ons nieuwe huis om iets anders op de muren te creëren? Ik hou van foto’s van het gezin, maar ik zou niet weten hoe ik ze op de helling moet zetten.

A. Hoe u uw foto’s op uw trapmuur plaatst, hangt af van uw stijl- en ontwerpthema in uw huis. Voel niet alsof je de hoek van de trap moet volgen bij het ophangen van kunstwerken of foto’s op een trapmuur. Dat is een manier om je muur te ontwikkelen, maar denk aan het groeperen van de foto’s in een rechthoekig gevormde opstelling of zelfs ovaal, afhankelijk van de grootte van de muur.

Verschillende foto’s die als opstelling zijn opgehangen, zouden een rode draad moeten hebben, zoals framekleur of schaduw of matkleur. Visuele onderwerpen, zoals de familiefoto’s waarmee u versiert, is een ander thema dat samenhangend werkt. Een goed uitgangspunt voor het plannen van eventuele kunstwerken van kunstwerken is om eerst uw ideeën op papier te schetsen en vervolgens de arrangement te kiezen die het beste bij uw stijl past. Of leg de stukken die u overweegt op de vloer totdat u tevreden bent met de groepering, maak een foto en gebruik vervolgens de foto om u te herinneren aan wat waar gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *