Procter & Gamble Uncategorized Loxone introduceert nieuwe Intercom, Speaker & Modbus Extension

Loxone introduceert nieuwe Intercom, Speaker & Modbus Extension

Loxone heeft de afgelopen weken drie nieuwe producten uitgebracht en we hebben gevraagd om ons een run -down te geven …

Een van de uitstekende dingen van Loxone is dat het geweldige deals van afzonderlijke ‘eiland’ opties kan brengen en alles elektrisch in huis kan beheren. Maar niet wat echt wordt gecreëerd met intelligente automatisering in gedachten. Dat is waar onze creatieve nieuwe producten binnenkomen. Allereerst – het beste voor veiligheidsfans – is de Loxone Intercom (£ 857,50+btw).

Ontworpen om met uw smartphone of tablet te werken, is ons nieuwe video -intercomsysteem creatief en toch eenvoudig, zodat u kunt zien, praten en aan wie aan uw deur staat volledig op afstand binnenlaten. Het heeft slechts één Poe-koord nodig om te werken en heeft een verscheidenheid aan topfuncties, waaronder: weerbestendige 5 mm aluminium behuizing, speciaal ontworpen veiligheidsschroeven, een optie van oppervlakte gemonteerde of wandflush-koffers, glas niet gebruikt plastic gebruikt Voor de camera verwijder Crystal-afbeelding, volledig gesynchroniseerde hardware/software, uitzonderlijke ruis en een ingebouwde microfoon.

Ons tweede nieuwe product is beschikbaar in de vorm van de Loxone -luidspreker (£ 77,50+btw). Met een discreet uiterlijk, is veranderbare slanke covers en topruis-de Loxone-luidspreker is vooral gemaakt om te integreren met onze apps en multi-room audio-opstelling. Speciale beugels maken ze eenvoudig in vorm en ze zijn ook weerbestendig, dus kunnen buiten worden geïnstalleerd. Een van de coolste dingen van deze luidsprekers is dat ze kunnen schakelen tussen Mono en Stereo met de film van een schakelaar.

Sluit uw Loxone-luidsprekers aan op de rest van uw audiosysteem met meerdere kamers en u kunt genoegen genieten van de beste lawaai in elke ruimte van uw wijze huis. Je kunt muziek spelen uit verschillende bronnen: je moeilijke drive, cd -speler, mp3 -speler, webradio, spotify, noem maar op. Met de gratis apps draait het allemaal om veelzijdigheid en de eenvoud van gebruik.

Iets minder glamoureus, maar niet minder interessant voor echte automatiseringsfans is onze nieuwe Loxone Modbus -extensie (£ 165+btw). Als u tellers of meters in uw wijze huis gebruikt, bent u waarschijnlijk bekend met de seriële communicatieprotocolinnovatie van Modbus.

Of het nu in een binnenlandse of industriële omgeving is, de Modbus -interface kan gewoonlijk overal worden ontdekt waar meters, controllers, I/O -modules, converters of netwerkapparaten zijn. Naast nu, met deze nieuwe extensie, kunnen ze worden opgenomen in uw Loxone House Automation -systeem. Niet alleen dat, maar u kunt ook eveneens opnemen en de gegevens analyseren en elk type geldverspillende energie-guzzlers uitroeien! Van daaruit kunt u op een volledig geïnformeerde manier wijzigingen aanbrengen in uw configuratie.

U kunt ook uw gegevens van het energieverbruik in de Loxone -app inspecteren. Het maakt niet uit waar u bent, u kunt altijd screenen en onmiddellijk reageren op uw meterslezingen. Het zijn echter niet alleen droge nummers-u kunt uw statistieken in een handig, gemakkelijk te begrijpen grafisch type in de app inspecteren. Met de Loxone Modbus -extensie aangesloten, kunnen andere gadgets zoals verwarmingssystemen, airconditioningsystemen, enz. (Alles met een Modbus -interface), ook worden beheerd.

Dit zijn slechts enkele nieuwe stukjes set loxone en er zijn veel meer nieuwe producten te vinden in de extreem nabije toekomst. Dus als je een fan bent, of gewoon geïnteresseerd bent in onze economische miniserver-gebaseerde Wise House-oplossing, is het de moeite waard om onze website in de gaten te houden …

www.loxone.com: Meer Loxone -artikelen

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *