Procter & Gamble household New Wise House Jobs Blog

New Wise House Jobs Blog

Een paar jaar geleden liet Martyn Wendon ons zijn wijze huisconfiguratie totaal zien met zijn vier knooppunten. Nu heeft hij zijn eigen Wise House -blog ge├»ntroduceerd, met een aantal fantastische banen zoals deze gericht op het volgen van zijn waterpeuken, totaal met voorbeeldscripts om u te helpen uw eigen opstelling uit te voeren …

Ik hou van enorme peuken – het volgen van waterpeuken met visonische, rfxcom, XPL en XAP -plattegrond

We hebben momenteel 9 waterpeuken met een algehele vermogen van bijna 2000 liter! De laatste zomer was een vrij droge, evenals de waterpeuken duurde alle methode door. Het is uitstekend precies hoe snel zelfs een grote waterkont zal vullen, zelfs wanneer het alleen water van het daksysteem van een kleine schuur verzamelt!

En dit is een van de kleine problemen die al geruime tijd op de takenlijst staan, op een bepaalde methode worden aangemeld wanneer een type van de waterputjes vol is. Dit is essentieel omdat de grote meerderheid van de waterpeuken die we hebben “stand-alone” zijn, d.w.z. ze linken niet terug naar een afvoer of soak-away. Dus als ze vol zijn, stroomt ze gewoon over, verspillen water en maken de grond om hen heen zowel doorweekt als vochtig, motiverende mosgroei. Een waarschuwing van een beschrijving zou het mogelijk maken dat water van een volle waterbutt kan worden weggelegd in een die nog niet vol is, of een goede tijdige tijd zou zijn om nog een waterbillen op te zetten.

Dus deze blog publiceren zal in detail gaan over hoe ik dit probleem precies heb opgelost met behulp van een aantal Visonic Magnetic neem contact op met Switches (MCS), evenals enkele goedkope “vis-tank waterniveau” -sensoren die ik heb gekozen voor ebay voor ongeveer ┬ú 2 elk! Ik heb speelgoed gedaan met het Z-Wave Path gaan door een Fibaro Universal Door & Window-sensor te gebruiken, zoals ik deed met het recente trapverlichtingsproject. Dat zou echter zo goed zijn begonnen te worden en ik had al een paar van de visonische MC’s in de reserveareskast …

Lees de rest van de publicatie op de onderstaande link en inspecteer alle andere hacks van Martyn terwijl je daar bent.

blog.aceshigh.net

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *