Procter & Gamble Uncategorized In een gerenoveerde 1780s Cape Cod Saltbox

In een gerenoveerde 1780s Cape Cod Saltbox

Gardiner Museum CEO Kelvin Browne en zijn man werden verliefd op de buitenkaap toen ze New Yorkse vrienden bezochten in hun weekendhuis in Truro, een dorp een paar mijl ten zuiden van Provincetown, at de drukke stad aan het puntje van de Kaap. Ze merkten dat ze slechts een maand later een Saltbox uit de jaren 1780 in het gebied kochten. De waardige twee-slaapkamer was in ruwe vorm, maar het was ingesteld op een prachtige 1 1⁄4 hectare grote woning met uitzicht op een vijver en met toegang tot de Pamet-rivier.

“We hielden van de renovatie van onze vrienden van hun ‘antiek’ (de term die wordt gebruikt voor erfgoedhuizen op de Kaap), dus brachten we hun architect, Dan Costa, en aannemer, John Hopkins, evenals Todd Westrick, een lokale landschapsontwerper binnen , “Zegt Kelvin. Zie binnen de gerenoveerde ruimte die vol is met karakter en charme van de oostkust.

Het huis is gebouwd in de traditionele Saltbox-stijl en heeft een symmetrische gevel gekleed in cedershakes die in de loop der jaren zilver worden, samen met klassieke dubbele ramen en een spiegel. De drie dakkapellen in het dak werden in de Reno toegevoegd om de slaapkamers van de tweede verdieping op te fleuren. Een nieuw pikethek en eenvoudiger landschapsarchitectuur passen bij de strakke lijnen van het huis.

Gemaakt door de bestaande hoofdkamer samen te voegen met twee kleinere kamers, overspant de gerenoveerde woonkamer de breedte van het huis. Moderne iconen zoals Lights van Isamu Noguchi en George Nelson en een glas- en metalen salontafel van Warren Platner bieden een opvallend contrast met de rustieke houten structuur, die huiseigenaar Kelvin Browne blootstelde om te pronken met zijn spartaanse schoonheid. Een antiek tapijt gevonden in Marrakesh injecteert meer warme kleur.

In a corner of the living room, Bertoia chairs — one upholstered, the other with its wire arms exposed — are paired with an 18th-century Chippendale sofa covered in dark blue velvet, the kind that might have been in the room when the house was gebouwd.

De Deense teak dinerset en dressoir voelen als een natuurlijke pasvorm met de blootgestelde hardhoutstralen. De tafel breidt zich uit naar stoelfeesten tot 12. Bamboe blinds door het hele huis hebben een rustieke uitstraling. De weergave vanuit deze vensters is van de vijver, dus Kelvin selecteerde illustraties met een natuurthema. De dressoir herbergt drie hedendaagse metalen stukken uit India en een keramische lamp gekocht in de nabijgelegen stad Wellfleet. Sommige vloerplaten zijn meer dan 18 ″ in breedte, een teken van status in de 18e eeuw.

De mantel in de eetkamer werd waarschijnlijk toegevoegd in de jaren 1950, toen het huis werd “gemoderniseerd” met drop gips plafonds en nieuwe badkamers. De twee foto’s van groene velden zijn door kunstenaar Pamela Purves van Toronto-Eera.

Het hoge plafond in de volledig herbouwde keuken is een welkome verandering van de gezelligheid van de lagere plafonds in de rest van de begane grond. Roestvrijstalen werkbladen en een lei -vloer geven een eigentijdse geest die goed werkt met de eenvoudige, traditionele kasten en klassieke dubbele keukenpantry – de linkerkant voor eten en de koelkast, het recht op gerechten en de bar.

In het kantoor werd het gipsplafond intact gelaten om een ​​massa sanitair te verbergen. Met zijn muren en plafond geschilderd in bleke tinten, is deze ruimte op het zuidwesten gerichte ruimte in het huis en een mooie pauze van al het donkere hout in de omliggende kamers. Een slaperbank hier laat de kamer werken als een tv -kamer of derde slaapkamer indien nodig.

Afgezien van de heerlijk gepatineerde oude vloeren, was de tweede verdieping volledig gestript en opnieuw geïnsuleerd. Een piekplafond zorgt ervoor dat de hoofdslaapkamer groter aanvoelt dan het is. Het was paneel met beadboard om textuur toe te voegen en “dus hetZou er geen traktaatbehuizing uitzien, ‘grapt Kelvin. Het hoofdeinde is een hergebruikte deur die in de Reno wordt verwijderd.

Oorspronkelijk de stal van het huis, werd het pension in de jaren vijftig omgebouwd tot woonruimten. Het duurde dagen om de verwarde struiken vrij te maken die vroeger het pand vulden, vooral in het gebied bij het pension. Voorbij het huis steunt het pand op de rivier de Pamet en zijn getijdenmoerassen.

Kelvin bekleedde de bank en stoelen van het pension in zomerse en wasbare witte Sunbrella om de donkere, ruwe houten muren te contrasteren. Het schilderij op de mantel toont de nabijgelegen duinen in Provincetown en dateert uit de jaren 1950, terwijl de reigers al tientallen jaren stukken zijn.

De keuken van het pension werd vanaf het midden van de hoofdkamer naar een kant geduwd. De kasten werden hergebruikt van het hoofdgebouw en de charme van het cottage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *